سلام خانما من یکی دو ماه پیش رفتم بهداشت پروندمو تشکیل دادم که بعدا برای واکسن نوزادم به مشکل بر نخورم و بخاطر رفتار نامناسب پرسنلشون دیگه نرفتم اونجا . خودمم زیر نظر متخصص زنان هستم... الان هی از اونجا زنگ میزنن و پیام میدن که باید همین الان بیای وگرنه سهمیه واکسن به بچه ت تعلق نمیگیره.همچین چیزی امکان داره؟!
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
من از چند نفر پرسیدم گفت همون اخرای بارداری برو آخه ما زیر نظر دکتریم دیگه چرا باید بریم بهدا ...
منم همینو میگم اخه اون یه مرتبه هم که باهاش صحبت کردم آگاهی زیادی هم نداشت همش میگفت هرچی دکترت گفته انجام بده! ولی گوشیمو سوزونده اینقد زنگ میزنه .. اشتباه کردم همون اول بارداری رفتم بهداشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!