2777
2789

سلام چطوررین خوبین؟

با ماه اخر در چه حالین؟

ولی خیلی حسه خوبیه ها اینکه بعد این همه مدت میدونی کوچولوت و میتونی بغل بگیری🥺

سز یا طبیعی؟استرس دارین شمام مث من؟

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)

برای شما هم هفته های اول  بارداری دیر می‌گذشت ؟ 

زمان استپ شده برای من 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
برای شما هم هفته های اول  بارداری دیر می‌گذشت ؟  زمان استپ شده برای من

دقیقا همینه چن هفته ی اول و چن‌هفته ی اخر خیلییی دیر میگذره من‌تا سونوی ان‌تی اندازه هزار سال میگذشت برام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چه کنم این روزها بگذره از آمپولم چهار روز گذشته ای خدا ده روز مونده 🥺🥺دعام کنید توروخدا اسی انشاالله به سلامتی زایمان کنی

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

من هفت هفتمه دارم از شدت ویار و تهوع میمیرم توروخدا بیاید بگید شماهم مثه من بودید چیکار کردید

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

من هنوزتازه رفتم تو 9هفته 

امیدوارم به خیز و خوشی برای همه بگذره

من بچه دوممه

نسبته به چهارسال پیش خودم خیلی سختمه و اینم بگم شاغلم خیلی اذیتم سرکار

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

من هفت هفتمه دارم از شدت ویار و تهوع میمیرم توروخدا بیاید بگید شماهم مثه من بودید چیکار کردید

حالت تهوه بخاطر گروه ب

است من خودم دایم خیار میخورم واگه بدتون نمیاد سیرابی هم خوبه

اگه خیلی خیلی شدید شد دکتر دمیترون میده و درنهایت سرم میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

دقیقا همینه چن هفته ی اول و چن‌هفته ی اخر خیلییی دیر میگذره من‌تا سونوی ان‌تی اندازه هزار سال میگذشت ...

اره منم همینم همش میگم چرا نمی‌گذره 

۷ هفتم تازه 🤦🤦🤦🤦

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من چه کنم این روزها بگذره از آمپولم چهار روز گذشته ای خدا ده روز مونده 🥺🥺دعام کنید توروخدا اسی انش ...

استرس نداشته باش عزیزم الان سعی کن ذهنتو اروم کنی خودتو مشغول کن انشالله که میگذره این روزا و میفهمی که بارداری برات دعا میکنم 

ممنون عزیز دلم‌انشالله❤

اره منم همینم همش میگم چرا نمی‌گذره  ۷ هفتم تازه 🤦🤦🤦🤦

منم هفت هفتمه شما تهوع هم دارید؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
منم هفت هفتمه شما تهوع هم دارید؟

نه اصلا هیییچ‌🤦🤦🤦🤦

من هنوزتازه رفتم تو 9هفته  امیدوارم به خیز و خوشی برای همه بگذره من بچه دوممه نسبته به چهارس ...

منم بچه دوممه حالت تهوع امونم بریده 

نه اصلا هیییچ‌🤦🤦🤦🤦

خوش بحالت عزیزم 

انشاالله که اصلا هم نداشته باشی

من تهوع داشتم افتضاح اولش ۵ کیلو کم کردم شدم پوست استخون

روزتو اصلا با اب شروع نکن سعی کن یه بیسکوییت ترد نمکی یا تیکه نون بخور 

بین وعده های غذات آب نخور زیاد ولی میدونی چیه یه دوره ای داره باید صبر داشته باشی تا بگذره بعدش خوب میشی

منم بچه دوممه حالت تهوع امونم بریده 

الهی به سلامتی باشه

من اونقدر زوربه دلمه که حد نداره ولی به تهوع نمیرسه یه حسی که این چندهفته ازم جدانمیشه کلافم میکنه و عصبی

من سربجه اولم خیلی بهتر بودم حالا نمیدونم یا جنسیتش فرق داره یامن پیرترشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش