2777
2789

مواد غذایی را داخل سبد  قرار دهید.  را به برق زده و درب دستگاه را ببندید. بعد از این مورد یک سری پخت پیش فرض مواد غذایی در روی دستگاه قرار داده شده است مثلا برای پخت مرغ تایمر را روی 20 دقیقه و دما پخت را روی 180 درجه تنظیم کنید

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   

برای داشتن یک سرخ کن با کفییت و همیشگی بهتره که با اشتباهات کار با سرخ کن آشنا شوید و از انها اجتناب کنید.

برای آشنایی بیشتر با سرخ کن و استفاده بهتر از سرخ کن بدون روغن مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام در این مقاله می توانید بطور کامل ترفندهای آشپزی با سرخ کن بدون روغن رو یاد بگیرید و استفاده کنید. هم چنین در اینجا انواع سرخ کن گذاشته شدن اگه قصد خرید سرخ کن مناسب رو دارین بهتره با بهترین سرخ کن در ابتدا آشنا شوید.