2777
2789
عنوان

قشنگاااا چطوورید؟؟

155 بازدید | 18 پست

من خوبم یعنی در تایم تعویض روغنم (پریود)

شوهرم داره بعد ی هفته میاد خونه 

کار زیاد دارم بچه یک ساله ام هم مدام از سر و کوله ام بالا میره 

اما خب هم حس خوب دارم به این پاییز هم خستم 

ولی میدونین تا حالا از پاییز خوشم نیمده نمیدونم امسال اما پاییز بو خوش داره

تازه یه مدرسه پسرونه دم خونمون هست.تازگی اسباب کشی کردیم اومدیم اینجا.با اینکه صبحا تا ظهر صدای پسرای مدرسه میاد اما خوشحال میشم

صداشون با اون همه خش و کلفتی(دبیرستانن) روشنم میدارد😐😐

هیچی باید برم دانشگاه حوصله نداررررررررم 

ولی خوب حالم خوبه شکر 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم من از اون قسمت گفتی بچتون ک خدا حفظش کنه از سرکولت بالا میره دلم غش رفت اصلا براش😍پاییزم برامن دلگیر بوده همیشه خداکنه پاییز امسال خلاف همشون باشه خبر خوش بیاد برام فقط برا همع ینی بعد من😁☺️

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
ای جونم من از اون قسمت گفتی بچتون ک خدا حفظش کنه از سرکولت بالا میره دلم غش رفت اصلا براش😍پاییزم بر ...

عزیرزمممم قربونت برم

انشاءالله از کول شمام یه ۴ و ۵ تا از اینا بالا بره 🤣

ما که سالها پاییز کولمون از اینا خالی بود 

انشاءالله تواین پاییز خوشگلللل مثل برگ درختان از خوشی برقصییییی

انشالله عزیزم واست یه حمد خوندم 

لطف کردی خیر دعات بخودت برگرده انشالله جانم😍

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
عزیرزمممم قربونت برم انشاءالله از کول شمام یه ۴ و ۵ تا از اینا بالا بره 🤣 ما که سالها پاییز کولمو ...

قربون محبتت عزیزکم هرچی خدا بخواد فداتشم😍☺️

هیچی صبح بیدار شدم صبحونه خودم رفتم باشگاه و الان خستم نامزدم گفت بریم بیرون گفتم حال ندارم قهر کرد 😂😂🤦‍♀️

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید