2777
2789
عنوان

زخم‌شدن با اپلیکاتور

137 بازدید | 11 پست

حین استفاده از اپلیکاتور واژینال خون دیدم یه کوچولو ولی الان بیشتر سده توروخدا بگید دلیلش چیه به دکترم دسترسی ندارم دارم دق میکنم😭

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

اخه عزیزم اپلیکاتور چرااستفاده کردی.حتما بخاطر عفونت اره

بله بخاطر عفونت بود😭😭

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله بخاطر عفونت بود😭😭

ازش استفاده نکن دیگه.بجاش ازعرق زیره استفاده کن بعدغذا یه لیوان کوچیک بخورهروعده یه هفته ای تموم میشه عفونتت.و دمتوش نعناع و پنیرک رو با نبات بخور.من هروقت عفونت داشته باشم راه حلم اینه و جواب داده

عزیزم عفونت داری؟ 

اره گلم دوماهه گرفتم هرکاری میکنم درس نمیشع 

ازش استفاده نکن دیگه.بجاش ازعرق زیره استفاده کن بعدغذا یه لیوان کوچیک بخورهروعده یه هفته ای تموم میش ...

اگه این جواب بده پنجاه تا ایه الکرسی براتون میخونم 🥺

بااب و جوش شیرین یا سرکه خودتو شستی

نه میگه جواب میده عفونتم قارچیه بدترش نکنه؟

آره بابا چرا جواب نده بریز تشت بشین توش

حتمن امروز امتحان میکنم 🥺