2777
2789
عنوان

خانومایی که خرید خونه باشماست

508 بازدید | 31 پست

سلام دوستان.

به نظرتون هزینه مخارج ماهانه یه خانواده ۳نفره چقد میتونه باشه؟یا شمایی که خرید با شماست چقد براتون خرج میگیره؟من خیلی اهل صرفه جویی نیستم ولی اینطوری هم نیس که یخچالم تا خرخره پر باشه😬ینی احتیاج های لازم رو انجام بدم.

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

ما دو نفر هستیم 

کاملا با من نیست هر دو با هم برنامه میریزیم اما مدیریت مالی من بهتره 

در کل میشه ۳/۵۰۰ حدودا هر ماه گوشت و مرغ و میگو و شوینده و میوه و همه چیز 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو اینجوری نمیشه گفت سبک زندگی و شرایط و حتی محل زندگی خیلی دخیله

تمام خریدهای خونه تمام هزینه ها رو من خودم مدیریت میکنم 

ولی چون سبک زندگیم قطعا با شما فرق داره مبلغی ک من هزینه میکنم با مال شما فرق داره

خو اینجوری نمیشه گفت سبک زندگی و شرایط و حتی محل زندگی خیلی دخیله  تمام خریدهای خونه تمام هزین ...

درسته منم خواستم یه میانگینی در نظر داشته باشم

ما دو نفر هستیم  کاملا با من نیست هر دو با هم برنامه میریزیم اما مدیریت مالی من بهتره  د ...

۳ونیم در ماه؟؟؟؟؟؟ اشتباه میکنی

چون گفتی گوست و مرغ و میگو و اینا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

فقط هزینه خوردو خوراک ۱۰ تومن واسه خودتون اگر رستوران نرید 

خدای من😬 چون خرید خونه با من نیس خبر ندارم قرار شد یه بار امتحان کنم😄ب نظرم نمی ارزه😮‍💨

من همه خریداباخودمه فکرکنم ۱۰تومن لازمت باشه البته من  بعضی خریدام ماهانه هست مثلامایع ظرفشویی پارسال ۱۰لیتری خریدم الان بایدبگیرم یاگوشت اصلاکاری به این ماهانه نداره ۳ماه یبارگوسفندمیخرم  اماماهی ومرغ روهمین حساب میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۳ونیم در ماه؟؟؟؟؟؟ اشتباه میکنی چون گفتی گوست و مرغ و میگو و اینا

اره در ماه 

نه عزیزم درسته😂

مصرف و سبک زندگی هر کسی فرق میکنه 

مثلا یک خانواده ممکنه در ماه سه مرغ بخره 

اما ما فقط سینه مرغ دوست داریم پس دو بسته میخریم و کافیه برامون تو یک ماه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره در ماه  نه عزیزم درسته😂 مصرف و سبک زندگی هر کسی فرق میکنه  مثلا یک خانواده ممکنه د ...

خییییلی صرفه جویید پس

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔