2777
2789

کدپیگیری شونداری

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرشون که که من لغو زدم ۱۷۰۰ام رو خوردن نزدیک ۳ماهه برگشت وجه نمیزنن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

کد رهگیری مرسوله رو بهتون ندادند؟ دبجی کالا مطمئنه حتما میرسه دستت

شماره سفارش دارم تو مرحله دریافت در مرکز توزیع مونده آخه سه روزه تاخیر سابقه نداشته خود دیجیکالام دیگه خبر نمیده

خاک تو سرشون که که من لغو زدم ۱۷۰۰ام رو خوردن نزدیک ۳ماهه برگشت وجه نمیزنن

منم میترسم این‌جوری بشه یک کالامو خودشون لغو زدن قرار بود شنبه بیاد باز گفتن دوشنبه الانم که خبری نیست

کد رهگیری مرسوله رو بهتون ندادند؟ دبجی کالا مطمئنه حتما میرسه دستت

پی چرا پول منو خردن 

البته من نزدیک ۲ساله ازشون خرید میکردم ب موقعه میفرستادم شاید یکی دوروز دیر میکردن 

ولی دیگه ندیده بودم که پول بخورن که اونم خداروشکر خوردن 

من با یه شماره حساب دیگه خرید زده بودم یهو خواستیم بریم مسافرت لغو زدم بعد لینک آمد که ایمیل وارد کنید ایمیل منم کلا یادم رفته بود حالا هی ب پشتیبانی زنگ زدم ولی جوابگو نشدن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

منم میترسم این‌جوری بشه یک کالامو خودشون لغو زدن قرار بود شنبه بیاد باز گفتن دوشنبه الانم که خبری نی ...

چی بگم والله من ۲سال بود از دی جی خرید میکردم ولی دیگه اینطور پول بخورن ندیده بودم که ب لطفتون دیدم 

شماره پشتیبانی رو لطف میکنی؟

۶۱۹۳۰۰۰۰-۰۲۱