2777
2789
دورت بگردم همتونو لایک میکنم بیایید روز جواب ازمایش

عزیز دلی 💚

منتظر خبرت و دیدن خوشحالیت هستم جانم🦋💙🦋

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
مرسی عزیزم سالم باشه اصلا مهم نیس جنسسیت و اینکه باشه 🥺شاید باورت نشه اما وابستش شدممم

آخی عزیزدلم قربونت برم دقیقاااااا حالتو میفهمم خدا این حال خوبو ازت نگیره و دامن همه مادرای منتظر سبز شه ب حق حضرت ام البنین 🤤💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش یه پزشک عمومی بگو واست آزمایش بتا بنویسه

بعد نسخه آزمایش رو ببر آزمایشگاه 

دیگه مجبور میشن آزمایش رو بگیرن

صد در صد مثبته

مادر شوهرت واسه این میگه هنوز معلوم نیست چون خدایی نکرده امکان سقط تو ماه های اول زیاده .این سه ماه رو خیلی بیشتر مراقب باشه کار سنگین انجام نده و زعفران و چیزای قائده آور و هیچ دارویی مثل مسکن و سرماخوردگی نخور 

برو پیش یه پزشک عمومی بگو واست آزمایش بتا بنویسه بعد نسخه آزمایش رو ببر آزمایشگاه  دیگه مجبور ...

عزیزم مشکلم اینه مادرم تهرانه خودم شهرستان مجبورم با مادرشوهرم برم تنها نمیتونم شوهرمم کارش اداریه نمیتونه بیاد 

الان برم میگه پولا پسرم حیف نکن😐صب کن ۴ شنبه بشه

گفتم خوشحال میشه اخه من عروس کوچیکم جاریم ۵ سال عروسی کرده نداره منم ۱۵ ماهه عروسی کردم گفتم الان از ...

دیگه نگو🤣🤣راه طولانیه هر چقدر دیرتر بگی راحتتر میگذره

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

ای جانم منم هنوز دو روزه فهمیدم باردارم ، خیلی حس خوبیه ، من هنوز سونو نرفتم نمیدونم چند وقتمه ،،،،، انشاللله نینی هردومون سالم دنیا بیاد 😍 آزمایش دادی لایکم کن

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿
خدا برات حفظش کنه مهربون بانو

فداتشم💗

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
ان شالله🥺خدا همههههه منتظر هارو خوشحال کنه بخاطر امام زمان

الهی آمین🤲💚

ای جانم منم هنوز دو روزه فهمیدم باردارم ، خیلی حس خوبیه ، من هنوز سونو نرفتم نمیدونم چند وقتمه ،،،،، ...

چشم عزیزم

الهی خدا برات حفظش کنه الهی که سالم و سلامت بیاد بغلت با گریه هاش بخندی عزیزدلم

دعا کن منم مثل تو  مطمئن باشم

چشم عزیزم الهی خدا برات حفظش کنه الهی که سالم و سلامت بیاد بغلت با گریه هاش بخندی عزیزدلم دعا کن م ...

انشالله عزیزم ،،،، خیالت راحت درسته ، منم تاپیکامو ببینی واسه دو روز پیشه میگفتم بیبی چک درست نیست اعتماد ندارم و ....،،،،، ولی ازمایشم اومد با بتای ۱۰ هزار 😍،،،،، بهت قول صددرصددددددد میدم که مثبته الهی سالم بغلش بگیری

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿