2777
2789
عنوان

چجوری به چه بهونه ای دیگه نرم سرکار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 25 پست

بگو عزیزم واقعاً من تحمل کار سنگین تو این کارخونه را ندارم ، از توان من به عنوان یه زن خارجه ، ان شاالله با کمک تو - جای دیگه بتونم مشغول بشم ؛؛؛   به همین شفافی و راحتی ؛؛؛ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار صحبت کردم بردنم جای سبک تر مثلا ولی کلا کار با قطعات خودرو خودش سنگین هست هرچقدرم کار سبکه ر ...

حتی کار سبکش هم در توانت نیست دوست نداری این فشارها روت باشه

همینو اعلام کن

غصه نخور درست میشه.
حق میگی باید رک باشم انقدر که خودمو تو مسئولیت سنگین انداختم برام عادت شده

اره عزیزم حرف دلتو بزن غریبه نیست که همسرته بگو واقعا اذیتی یه مدت به خودت میخوای استراحت بدی و بعدا اگه شد تو یه زمینه دیگه مشغول به کار شی

احساس میکنم دارم خودمو از پا درمیارم ولی تهش چیزی برام نداره نمیخوام به خودم ظلم‌کنم چطوری به شوهرم ...

بگو عزیزم سنگینه برام 

نگو علاقه ندهری

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست