2777
2789
عنوان

کنکور

183 بازدید | 28 پست

سلام 

دوستان من بعدچندسال تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم ودبیرستان نیم سال ثبت نام کردم وتقریبا بهمن سال بعددیپلم تجربی میگیرم اما نمی دونم ازکی براکنکوربخونم اصلا کتابای چه پایه ای روبایدبخونم میشه راهنمایی کنید🌷🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه دهم تا دوازدهم دروس فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی وزمین واس کنکور ،همه دروس هم نمره شون مهمه واس معدل و اثرش روی نتیجه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

پایه دهم تا دوازدهم دروس فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی وزمین واس کنکور ،همه دروس هم نمره شون مهمه واس ...

نهایی دوازدهم مهمه

از اولی که رفتی دبیرستان و شروع کردی به خوندن واسه کنکورت هم شروع کن بخون هر درسی رو مدرسه یاد گرفتی بیا خونه و از اون مبحث تست آموزشی بزن 

دهم + یازدهم + دوازدهم رو باید بخونی 

هرچی زودتر اقدام کنی سال کنکورت جلو تری

عزیزم همه کتابای سه پایه یافقط دروسی که گفتی 

ن دروسی ک گفتم واس ازمون کنکور ولی دروس نهایی دوازدهم ک عمومی هم داره نمره شون مهمه

از اولی که رفتی دبیرستان و شروع کردی به خوندن واسه کنکورت هم شروع کن بخون هر درسی رو مدرسه یاد گرفتی ...

اخه من بزرگسالان ثبت نام کردم آموزشی ندارم فقط امتحان مبدم

گلم اختصاصی ونهایی ومتوجه نشدم میشه توضیح بدی

کنکور تغییر کرده عزیزم نهایی ها امسال پنجاه درصد قطعی و سال بعد شصت درصد تأثیر قطعی و مستقیم داره پس باید عالی بدی امتحانی نهایی رو که از دوازدهم و یازدهم میشه برای شما فکر کنم  

اختصاصی ها هم یعنی ریاضی فیزیک شیمی زیست امسال باز پنجاه درصد و سال بعد چهل درصده تاثیرش