2777
2789

بخدا گردن و کمرم همیشه درد می‌کنه همش قوز میکنم این لعنتی ها رو چجوری آب کنم جز عمل

من ۱۳ کیلو اضافه وزن هم دارم

ولی سینه هامو می‌خوام زود آب کنم خسته شدم حتی باعث نفس تنگیم شدن😭

تو حسرت ی کراپ و مانتو های خوشگل موندم😭

کاربری چهارم😐           با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿                                              🇮🇱🇺🇸

برو دکتر تایید کنه مشکلتو با بیمه جراحی میکنن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر تایید کنه مشکلتو با بیمه جراحی میکنن

اصلا جراحی رو نمی‌خوام

قرصی پمادی چیزی نیست ؟

کاربری چهارم😐           با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿                                              🇮🇱🇺🇸
اصلا جراحی رو نمی‌خوام قرصی پمادی چیزی نیست ؟

به نظر خودت هست؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

کرال سینه

کف دستاتو بچسپون به دیوار عقب بایست سینه تو بیار جلو ببر عقب

مث شنا قورباغه میمونه

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    
چنده سایزش

چند میخوره😂😔

شوخی کردم

۸۰_۸۵ هست

ولی برا منی که ۱۸ سالمه واقعا زیاده

سینه هام از مادرشوهرم هم بزرگ تره😓

اصلا جراحی رو نمی‌خوام قرصی پمادی چیزی نیست ؟

ورزش .‌پلانک . بعد که آب شد ممکنه افتاده بشه دوش آب یخ بگیر چون بافت چربی با آب داغ افتاده تر میشه از سو.ت.ین های اسفنجی یا کاپ دار استفاده کن هرچند اذیت کنندس ...

عزیزم باید بری بدنسازی اگه میخوای زود نتیجه بگیری روزی دوساعت باید تمرین داشته باشی به اضافه یک ساعت ...

من تو خونه دمبل دارم تو خونه میشه؟

پول باشگاه رو ندارم