2777
2789
عنوان

زن داداشم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 58 پست
ببخشید زنداداشت این قدر جاری گفتن تو سایت 🤦😅

شبیه اون تاپیک پربازدیده آدم قاطی میکنه

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکی از زن داداشم اینجوریه ،فقط با مردها راحته با ما زنا تو جنگن😐😐😐

حتی با خواهرزاده هام ک جنس پسرن راحتتره،جالب اینه مخشونو میزنه و هی سواری ازشون میگیره

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
 ن زشته خب ما کاریش نداریم ک

متاسفانه بعضیا براشون زشتی زیبایی مهم نیست یا هم واقعا نمیدونه کارش زشته

شما باید یادش بدی . 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
متاسفانه بعضیا براشون زشتی زیبایی مهم نیست یا هم واقعا نمیدونه کارش زشته  شما باید یادش بدی .& ...

ناراحت میشه چجوری بگیم مثلا یبار رفتیم جایی رودخانه بود گردش میخواست ظرفارو بشوره مایع نبود رفت از یه خانواده انورتر بگیره ب شوهره گفت زنش اعصبانی شد دعوا کرد

خانواده شوهر منم همیشه ب شوهرم زنگ میزنن

حتی میخوان جمع زنونه هم بیان خونم

شوهرمم خونه نیست

اول ب شوهرم زنگ میزنن بعدش شوهرم ب من میزنگه

هردفعه دعوتمون میکنن ب شوهرم زنگ میزنن

مثلا من خانم خونه ام

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

زن دایی من یه روز زنگ زده بود به شوهر خاله ام گفته بود بیا فرار کنیم اینا لیاقت مترو ندارن

زنیکه ۳تا دختر داره و ۱۸ سال بزرگتر و قیافه و خانواده خوبی نداره .

اونم گفته بود به زندگی و بچه هات برس و از این حرفا و بلاک

حالم و اینا گفتن فقط دایی نفهم پسر میشه با این خبر.

شوهرت اعتراض نمیکنه؟

ب شوهرت بگو جواب نده یا سرد جواب بده

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

ن اینکه بگم هرزس و فلان میگم خب چرا ب مردا میگه میتونه ب ما بگه یا تو جمع خانوادگی با مردا صمیمی تره

مثل دختر عموی من ولی اون واقعا هرزه ست اگه یه عروسی دعوت بشه مرد و زن جدا باشه نمیره میگه مگه خولم بیام ارایش کنم مو درست کنم لباس بخرم اونوقت واسه زنها برقصم؟؟مجلس زدون مرد مفت نمی ارزه

۳۸ سالشه من ۳۰ سالمه شوهرم ۴۶ سالشه شوهر خواهرم ۴۳ شالشه خواهرم ۳۸ صال

شمارشو تو گوشی شوهراتون بزارین لیست سیااااه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه