2777
2789
عنوان

بچه ها پول ندارم چه کنممننممم

274 بازدید | 17 پست

من بابام خرمایس اما خانوم بازه بمن پول نمیده چون مستقلم شغلم ادری بود استعفا دادم الان دیگه پول یوخ مسن چه کنممننممم

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بده بی پولی انشالله درست شه

اومممم مخصوصا من الان‌توی یه فامیل گیر افتادم چون بچه پولدارم و بابام داره الان من مدارم خالا همه میخوان سرکوفت بزننن بهم بببین امروز کارت ردم پنجاه هزار تومن داشتم فقططططط فکر کن وقت فیبروز داشتم کنسل کردم 😓😓😓😓😓

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
الهی بهت روزی برسه یکم اصرار کن شاید داد

نه بابا اون زن صیغه کرد هووو اورد منم باهاش دعوام شد که بابا چرا اینکارو کردی دیگه من خونه مستقل کرفتممم و امدم بیرون بعد چون اعصابم خراب بود شغلم استعفا دادم مطمعنم بابام نمیده هیچ داداشمم عوضیه یه سری پول نداشتم عین خیالش نبود بخدا نداد بهم من یاد گرفتم اصلا به ابن آشغالا رو نندازم

یکی مث بابات پیدا کن ازش بگیر 😁  شوخیدم  ب بابات بگو برات مغازه بزنه درصدی کار کنین

🥹🥹🥹شوگررررر اوف حالم بد میشههههه

شوخیدم 😂 اما یه رفیق دارم دختره شوگر داره چن تا  با هیچ کدومم رابطه ندارع هر کدوم میگن رابطه ...

دوست احمق منم شوگر زده تازه یارو بکا. رتشم زده همش ماهی پنج تومن میده بهش اجازه هم نمیده سر کار بره دوستت شانس داره😄

وای خاک تو سر دوستتتتت حالا میخواد چیکار کننههه

اینقد دلم میسوزه براش پدر نداره طفلیییی یارو هم که بکارت شو زده نه میتونه شوهر کنه تهدیدش میکنه ماهی پنج نومن اخه چیه  اتفاقا تاپیک زدم ترکید