2777
2789

مشتری سابقم واسه 3سال پیش، کار انجام دادم بهم پیام داد ، که شما فلان کار سه سال پیش انجام ندادی و شاکی 

منم گفتم یادم نیست

چت های واتساپ نگاه کن، گفت ندارم

منم اسکرین شات گرفتم که چند سال پیش این صحبت ها شده و کار انجام شده

ولی باز طلبکار که نه من چک نکردم

گفتم می خواستی همون موقع چک کنی که بعد سه سال انگشت اتهام سمتم نگیری

خیلی بدم اومد ، کلی زحمت واسش کشیدم باز طلبکاره عجب

بهش گفتم خیلی بی چشم و روی برو پی کارت

ناگفته نماند که طی این چند سال هرکاری پیش میومد من راهنمایش می کردم بدون مزد

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت

اووووه بعد ۳ سال خواب خرگوشی اشریف داشتن؟!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووه بعد ۳ سال خواب خرگوشی اشریف داشتن؟!

واقعا بعد اینقدر وسواسی بود که تا خودش چک نمی کرد تایید نهایی نمی داد

بعد الان می گه نه من بررسی نکردن اون سال 

خوب شد چت های واتساپ داشتم نشون بدم

همون که بی مزد کار میکردی الان مزدتو داد😐

من باهاش دوستانه برخورد می کردم اما اون طلبکار 

هی دل تنهام

اما همیشه حق با مشتری است به نظرم  در موردش تجدید نظر کن یا  پیگری کن ببین چقدر صحت داره

کار ما پشتیبانی 6 ماهه داره نهایت

اما من مشتری هام بعد سال ها هم میان راهنمایی و یا بعضاً کارهاشونو می سپرن دست من انجام می دم

من چت های واتساپ داشتم قشنگ یادم اومد چیکارا کردم اما اینکه خودش فراموش کرده تقصیر من نیست که دوباره کاری کنم

خواهر خیلیا ارزش وقت گذاشتن ندارن

اره سنم رفته بالا کم حوصله هم شدم، یا شاید عاقل تر شدم، خودم ارجع می دونم تا دیگران

کار ما پشتیبانی 6 ماهه داره نهایت اما من مشتری هام بعد سال ها هم میان راهنمایی و یا بعضاً کارهاشونو ...

درست میگی

ولی اگر  کمکی ازت بر می اید  براش انجام بدی  همه میگن انسانیت هنوز  زنده است

بخشندگی نشانه خردمندی است🌹