2777
2789
عنوان

سطح شعور و فرهنگ این آدما چقدره؟

181 بازدید | 21 پست

تا این وقت شب هنوز آهنگ و بزن و بکوب مهمونیشونو  تموم نمیکنن!!! ما رو صرصام کردن و نمیذارن بخوابیم.. خیلی هم بلند حرف میزنن!!! 

آپارتمانهای الانم که میدونید، واحدهای کنار هم صداها کامل از دیوار میره،

اخه تا این ساعت؟؟؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

فازت چیه خدایی ؟

تو همه تاپیک ها سلام میکنی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ما همسایمون چند شب پیش تا ساعت ۲ شب بزن و بکوب داشتن تو کوچه و تو خونشون یه سره صدا میومد ولی من نم ...

چرا باید ذوق کنم،این مدلی شاد میشن، خب حداقل زمان مناسب، نه نصفه شب، مخل؛ّآسایش ما بشن!!! و بقیه همسایه ها رو به هیچ حساب کننن!!! تازه میخوان الان شام بخورن... یه داد و هواری میزنن