2777
2789
عنوان

قد و وزن بچم خییییلی کمه چیکار کنم؟

1611 بازدید | 65 پست

پسرم سه سالشه قدش 84 وزنش شاید ۱۰و نیم 

انگار دوسالشه شایدم کمتر.دکتر غدد بردمش انواع داروها و ویتامینا رو خورده ولی دریغ از قد و وزن

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم خودمم از بچگی هرکاری از دستم برمیومد انجام دادم مثل عصاره قلم و پای مرغ و انواع سویق ولی تأثیری نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقا مثل پسر من اونم 10 کیلو 3 سالشه قدش هم 86 دنبال دکتر غدد میگردم ببرمش پیشش🥲🥲🥲

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ب نظرم بزن ب بیخیالی ،غصه قد و وزنشو نخور چون تجربه ثابت کرده هر چی خودتو درگیر کنی بدتره ،بیخیال شو فقط غذای خوب و مقوی بده کم کم میبینی ک خوب میشه

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
وای دقیقا مثل پسر من اونم 10 کیلو 3 سالشه قدش هم 86 دنبال دکتر غدد میگردم ببرمش پیشش🥲🥲🥲

والا من بردم زیاد فرقی نکرد یا ژنتیکه یا یهو رشد میکنه با همینه که هست 🥺

والا من بردم زیاد فرقی نکرد یا ژنتیکه یا یهو رشد میکنه با همینه که هست 🥺

به خدا من اینقدر استرس دارم همش میگم خدا کنه چیز خاصی نباشه😭انشاالله که یهو رشد کنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ب نظرم بزن ب بیخیالی ،غصه قد و وزنشو نخور چون تجربه ثابت کرده هر چی خودتو درگیر کنی بدتره ،بیخیال شو ...

بخدا همش درگیرشم خسته شدم.بیشتر حرف بقیه اذیتم می‌کنه همش میگن واااای چقدر ریزه ،انگار نوزاده🥲