2777
2789
عنوان

مامانای که بچه مدرسه ای دارن بیاید

1178 بازدید | 48 پست

سلام شما هم از اینکه بچتون رو صبح زود بیدار کنید بره مدرسه ناراحتید یا فقط من اینجوریم مخصوصا بعد یک روز تعطیل مخصوصا بچه به مدرسه علاقه نداشته باشه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه به جاش شب زود میخوابونمش

پسر منم خوابیده اما کلی میگم کلا روزای تعطیل خودم هم که مدرسه میرفتم غروبش دلگیر بود برام الآنم که پسرم میره دوباره همونجور شدم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

دقیقا منم همینطورم،بخصوص به آخرهای هفته میرسه بچمم از دوشنبه ببعد دیگه پنچر میشه. متاسفانه تعطیل ر ...

بله کاش هرهفته یه تعطیلی اینجوری بود😁

من پسرم پیش دبستان میره صبحها پدرم در میاد تا بیدار بشه نیم ساعت باید ماساژ و بازی کنیم تا بلند بش ...

اصلا مشکلم زود ودیر بیدارشدن نیست چون پسرم کلا مدرسه خوشش نمیاد فکر میکنم میگم چقدر بچه ها گناه دارن چقدر اذیت میشن آخر هم که هیچی به هیچی 

پسرم از مدرسه متنفره برای همین انگیزم کمه برای بیدار کردنش.در واقع استرس دارم برای مدرسه رفتنش

بله منم همینم دقیقا

پسرم از مدرسه متنفره برای همین انگیزم کمه برای بیدار کردنش.در واقع استرس دارم برای مدرسه رفتنش

بعضی اوقات پیش خودم میگم خودم توی خونه درسش بدم بره امتحان بده فقط🤣ولی خب اینطور هم خیلی خام و شل و ول بار میاد