2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشگاه سوره

1654 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یه سوال ضروری دارم ممنون میشم هر کی میدونه کمک کنه  دانشگاه سوره یه سری خوابگاه های خودگردان معرفی میکنه  اون خوابگاه ها دانشجویی هستن؟ یا همه آدمی  به غیر از دانشجو توشون هست ؟ چون من میخوام یه خوابگاهی باشه که نزدیک دانشکده و  فقط دانشجویی باشه و بچه های همکلاسیم  که حالا هیچ ولی حداقل بچه های دانشگاه توش  باشن وامن و قابل اطمینان باشه چون منم تقریبا ادم ساده و بی حاشیه ای هستم  نمیتونم برم جاهایی که افراد غیردانشجو و یا  ادمایه ناباب یا دزد و ....   به تورم بخورن کسی دانشگاه سوره بوده و تجربه ای از این قبیل داشته؟خوابگاهاش  چجورین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس دارم دانشگاه هنر رشته سینما قبول بشم  ولی میگن خوابگاهش کرجه  ولی خب تا چند سال د ...

دانشگاه هنر تهران   واسه هر رشته ای آزمون عملی میگیرن و میگن انگار ترم اول به ورودی ها خوابگاه نمیدن  از ترم ۲ به بعد خوابگاه میدن انگار . منم اونجا روخیلی دوس دارم ولی میترسم تو آزمون عملیش قبول نشم واسه همین میگن شاید به جاش سوره قبول بشم