2777
2789
عنوان

خدایا شکرت🌱💚

828 بازدید | 16 پست

خدایا شکر که میتونم شکرت کنم به خاطر سلامتی 

من همون آدمی ام که حسرت می‌کشیدم خدا رو بابت سلامتیم شکر کنم بچه‌ها بیشتر از هرچیزی قدر سلامتیتونو بدونید و بیشتر از اون خدارو بابتش شکر کنید

من که از این نعمت محروم بودم حالا هر لحظه و هر ثانیه موقع نشستن بلند شدن راه رفتن خداروشکر میکنم بابتش 🥰⁦❤️⁩

خدایاشکرت♥️☘

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدالله خدایا شکرت که نفس میکشم طعم و بو غذاها رو میفهمم خدایا شکرت بهم بینایی دادی دست و پا دادی حرکت دادی نفس کشیدن دادی اجازه دادی از نور خورشید استفاده کنم پلک بزنم خداجونم شکرت همین که منو سالم آفریدی و من در حق خودم ظلم کردم ولی تو اینقدر بزرگواری الحمدلله 

خدایاشکرت بابت تموم چیزایی ک بهم دادی حتی بدون اینکه ب زبون بیارم. ممنونتم بابات سلامتی عزیزام شکرت بابت خونه بابت سلامتی بابتنماز بابت بودنت کنارم بابت اینکه هوای دلمو داری بابت همه چیز ک شاید یادم نمیاد شکرت حداجون شکرت چاکرتم😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الحمدالله خدایا شکرت که نفس میکشم طعم و بو غذاها رو میفهمم خدایا شکرت بهم بینایی دادی دست و پا دادی ...

چقدر دلی و قشنگ بود واقعا خداروشکر بابت همه چیز💕

خدایا شکرت 

خدایاشکرت

شکرلله شکرلله شکرلله

الحمدلله الحمدلله الحمدلله 

سبحان الله سبحان الله سبحان الله 

لا اله الا الله لااله الاالله  لااله الاالله 

استغفرالله ربی واتوب الیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم