2777
2789

حرف‌هایی که باید تمام خانواده‌ها به بچه‌هاشون بگن:

-اگه دوست نداری درس نخون، در عوض برو دنبال علاقه‌ای که داری.

-هر طوری که باشی، ما بهت افتخار میکنیم.

-ما همیشه و توی هر زمینه‌ای ازت حمایت میکنیم.

-مهم نیست که بقیه راجبت چی میگن ما بهت باور داریم و میدونیم که تو از پسش برمیای.

-تو شخصیت خودت رو داری، لازم نیست بخاطر ما خودت رو شبیه به کسی که نیستی بکنی.

-تمام وقتت رو صرف کار کردن نکن، کمی رو برای زندگی کردن بزار.

-دخترم هیچوقت قرار نیست جز خودت کسی برای خوشبختی تو اقدام کنه، لطفاً مستقل شو.

-ازدواج برای تو اجبار نیست، انتخابیه که به عهده خودت میزاریمش.

-خودت رو برای نتیجه کنکورت ناراحت نکن، ما کمکت میکنیم تا داخل زمینه‌ی دیگه‌ای موفق بشی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سری هاعمرااینهارودرک کنن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

اینا فرشته هایی هستن که موقع مرگ میان تا چیزایی که تجربه نکردی بهت بگن که بعدا تو دلت نمونه 😐🥲💔

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

ی جایی خونودام میگفتن درس بخون گوش نکردم درسموول کردم الان خیلی پشیمونم 

فکرمیکنم گاهی وقتا حرفهاشون ب نفع خودمونه ماهابعدها شاید بهش برسیم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
مادرت خوب تو رو میخاد فقط زبون هشتادیا رو بلد نیست همین

خودمم میدونم قصدش همینه.

ولی جوری که عملیش می‌کنه خشن طوره✓

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌