2777
2789

به نظر من گذاشتن بچه تنها تو خونه خیلی خطرناکه 

امشب یه اتفاق افتاد بیشتر ترسیدم 

همسایمون بچه ۸ ساله رو تو خونه تنها گذاشته بود ، بچه گشنه شده بود رفته بود گاز رو روشن کنه نیمرو درست کنه برای خودش ، آشپزخونه آتیش گرفته 

خداروشکر بچه عقلش رسیده زنگ زده آتش نشان و از خونه اومده بیرون ، اتفاقی نیفتاده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از پنج سالگی تو خونه تنها بودم 

یه بار تلویزیون رو انداختم رو پاک ولی نه تلویزیون اتفاقی براش افتاد نه پام

بعد کلا من بلد بودم گاز روشن کنم روشن کردم برام آتیش جالب بود دستمال کاغذی میسوزوندم بعد تو خونه میبردنش یادمه رو ستا فرشمون هر کدوم اندازه یه کف دست سوخته بود ولی خدا رحم کرد آتیش سوزی نشد 

بنده خدا ها مامان بابام از زور بی کسی میزاشتنم تو خونه تنها 

مهدم میرفتم ولی مثلا خیلی روزا تعطیل بود 

پرستارم تا ۴ سالگی بود 

قشنگ یادمه از ۷ سالگی به راحتی سیب زمینی سرخ می کردم

در حد ۵ دقیقه تنهاش میزارم برم بیرون کار واجب داشته باشم مثل تهیه آب شیرین ،روستا زندگی می کنم میرم از آب انبار بزرگ روستا که نزدیک خونه اس آب بیارم ،یا گاهی که برم حموم  خورم ۸ سالشه دو دقیقه پیش میگفت می رم آشپز خونه نیمرو درست کنم نزاشتم کلی اصرار کرد گاهی میاد تو آشپز خونه کمک من  وخودش تخم مرغش رو هم می زنه ولی هیچوقت  نزاشتم دست به گاز بزنه گفتم الان خودم درست میکنم رفتم دودقیقه لباس های مدرسه شو از لباس شویی در بیارم دیدم خوابه بچم شام نخورده خوابش برد الان دارم شام می زارم وبیدار میکنم شامش رو بخوره

بستگی به  اون بچه داره  من بخوام برم هرچی لازم داشته باشه میذارم دم دستش  غذا و لقم ...

آره بچه محتاط باشه آدم خیالش راحته 

ولی اگه بجه کوچیک باشه و خدایی نکرده زلزله بیاد یا چیزی توی گلوش گیر کنه نمیتونه خودش رو نجات بده 

در حد ۵ دقیقه تنهاش میزارم برم بیرون کار واجب داشته باشم مثل تهیه آب شیرین ،روستا زندگی می کنم میرم ...

آره درحد چند دقیقه اشکال نداره ، این همسایمون از ظهر بچه رو تنها گذاشته بود 

آره درحد چند دقیقه اشکال نداره ، این همسایمون از ظهر بچه رو تنها گذاشته بود 

خداروشکر که اتفاقی واسش نیوفتاده ،دلم واسه اون بچه سوخت همسن دخترمه دخترم حتی نمی تونه واسه مدرسه آماده بشه هنوز بلد نیست موهاش رو شونه بزنه فقط لباس پوشیدن رو بلده وکلا بهم وابستس ،چرا از ظهر تنهاس مادرش شاغله؟

خداروشکر که اتفاقی واسش نیوفتاده ،دلم واسه اون بچه سوخت همسن دخترمه دخترم حتی نمی تونه واسه مدرسه آم ...

دقیقا خواهر منم ۸ سالشه و خیلی وابستست ، نه شاغل نیست از ظهر رفته باشگاه و آرایشگاه و خوشگذرونی اصلا به فکر بچه نیست 

نه وابستگی خوبه نه دیگه انقدر بی خیالی ، در یک حد معمولی باید مستقل باشن 

دقیقا خواهر منم ۸ سالشه و خیلی وابستست ، نه شاغل نیست از ظهر رفته باشگاه و آرایشگاه و خوشگذرونی اصلا ...

این جور مادرا،حیفه اسم مادر روش بزاری ،مادری که نباشه بالا سر بچش و کلا فکر قر و فر خودش باشه یک احمقه