2777
2789
عنوان

رگه های خون در مدفوع نشانه ی چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 22 پست
چرا مشکل روده اس دیگ یبوست طولانی و رابطه از پشت

هیچ ربطی به رابطه نداره عزیز،ممکنه طی یبوست های طولانی مدت اینجوری بشن و یا مشکل روده،دلیل بر این نیست که هرکسی این مشکل رو داره رابطه از پشت داشته

کلونسکپی مکه شوخیه  برای یه یبوست ساده بره

خون میبینه باید بره برا تشخیص

اگه یبوست نباشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گوشت اضافم دراومده  یا باید عمل کنی یا بسازی

وایی دوستم هم دقیقا همین جوری شده 

بسازی چیه ؟
میدونی عملش چقد هزینه داره ؟ خودت رفتی تا الان ؟

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

هیچ ربطی به رابطه نداره عزیز،ممکنه طی یبوست های طولانی مدت اینجوری بشن و یا مشکل روده،دلیل بر این نی ...

چرا خیلی ربط داره من خودم رابطه از پشت داشتم ک اینجوری شده حتی دکترمم  پرسیدن ازم

باشه تو خوبی
چرا خیلی ربط داره من خودم رابطه از پشت داشتم ک اینجوری شده حتی دکترمم  پرسیدن ازم

میدونم منظورتون چیه ولی میگم هرکسی این مشکل رو داره دلیل بر این نیست که حتما رابطه از پشت داشته

منم نکفتم حتما رابطه از پشت دوتا مورد گفتم اگ بخونین دوباره

متاسفانه مشکل از روده اشه ولی پول دکتر رفتن نداره دفترچم نداره 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍