2777
2789
عنوان

خانومای با سلیقه کمکککک+ عکس

424 بازدید | 43 پست

بچه ها من خونم دارم بازسازی میکنم شوهرم اصرار کرد که جلوی درب ورودی جاکفشی بزنیم  درب ورودی تو پذیرایی باز میشه کنار درب ورودی دربای اتاق خابه حالا دوستامو و... میگن با چه عقلی جاکفشی و توپذیرایی زدی خیلی زشته ... خیلی ناراحتم شما هم ببینید واقعا زشته که یک فکری به حالش بکنم ⁦☹️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته میگه باید اینجا اینه کنسول میزاشتی میگن چون کنار درب ورودی دربای اتاق خابه خیلی زشت شده 

خب خودت که میگی اون سمت در اتاقاست،پس تنها فضای خالی همین قسمت بوده دیگه ،درسته؟

چیش زشته؟مگه کفشا نمیره داخل اون کشو ها؟

چرا عزیزم میگن جاکفشی به این بزرگی نباید داخل پذیرایی باشه میگن این مدل جا کفشیا مخصوص راهرو و قسمت جدا شده از پذیرایی ⁦☹️⁩

چرا عزیزم میگن جاکفشی به این بزرگی نباید داخل پذیرایی باشه میگن این مدل جا کفشیا مخصوص راهرو و قسمت ...

نه والا من خیلی از خونه ها دیدم اینجوریه خونه خودمونم همینجوریه الان البته مستاجریم 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: