2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمکم میخام

237 بازدید | 24 پست

سلام من دیروز فهمیدم ب لطف خدا باردارم الان باید چیکار کنم 

کارای روزانه رو انجام بدم خانوما راهنماییم کنید چ دکتری برم چ کارایی کنم 

استاتر جانختم حمد گذاشتم ۸ نفر کم دارم لطفا بیا 

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

استاتر جانختم حمد گذاشتم ۸ نفر کم دارم لطفا بیا 

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبااارکه عزیزم .

آره کارایه روزمره فقط کار سنگین نکن 

اگه فکر میکنی نزدیک ۷یا ۸ هفته شده برو دکتر زنان برات سونو قلب بنویسه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

زعفران، زرشک، قهوه، دمنوش ها، جگر و کنجد ممنوع

کارهای سنگین و بلند گردن وسایل سنگین ممنوع

حتما برو پیش یه پزشک حاذق یا بعداشت محل پرونده باز کن تا مراقبت هات انجام بشه

استرس و اضطراب ممنوع

هرروز دستت بزار رو شکمت برای حفظ جنین سوره ی حجرات بخون

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
کار سنگین نکنم ینی چیکار نکنم 

یعنی وسیله سنگین بلند نکن فرش نشور

مبل جا به جا نکن

صندلی جا به جا نکن

زیاد پله بالا پایین نرو. تند

بپر بپر نکن

ورزش سنگین نکن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

زعفران، زرشک، قهوه، دمنوش ها، جگر و کنجد ممنوع کارهای سنگین و بلند گردن وسایل سنگین ممنوع حتما برو ...

بله حتما عزیزم 

و اینکه دهم ماه پیش اولین روز پریودی بوده خب من که ی هفته پریود بودم اون ک جز شمارش بارداری حساب نمیشه درسته؟

هاله می‌بینین بچه هاااا؟؟؟

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

مبارکت باشه عزیزم💖

برای منم دعا کن خواهر 🥺

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢