2777
2789

خواهر من بنده خدا ۱۳ سالشه کلا کلاس هفتمه.

مامانم به شدت سر مانتو و شال بهش گیر میده اما خودش خوشش نمیاد.

حتی چندبار هم گریه کرده سر این موضوع که چرا فقط من باید شال بزنم چرا بقیه دوستام نه؟

من خودمم به مامانم میگم هنوز سنش کمه شال و مانتو نمی‌خواد بزار هرچی بخواد بپوشه تو دلش نمونه اما راضی نمیشه مامانم برا همین بچه هی می‌ره بیرون قایمکی لباساشو میپوشه که مامانم بهش گیر نده.

آفرین به مامانت داره پنهانکار خوبی تربیت میکنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی ک از هشت سالگیه دارم مانتو بلند و شال سرم میکنم 🙂

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

دختر جاریم ۱۳سالشه گاهی مانتو میپوشه گاهی بلوز شلوار لش

روسری هم دلبخواهی میپوشه گاهی کلاه میذاره گاهی هم هیچی

بهش گیر ندید چون میره بیرون کاراشو بواشکی انجام میده بعد بیا و درستش کن 

خب هر خانواده اعتقادات و سبک زندگی خودشونو دارن.

برادرزاده منم دقیقا هم سن خواهرته و شال و روسری هیچوقت سرش نمیکنه و بولیز شلوار میپوشه و کلا مانتو نداره

گاهی مینی اسکارف میپوشه اونم واسه خوشگلی وگرنه موهاش بلنده و بازه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بزن تیپ دارک

من خودم کارگو.ال استار اینا تیپمه

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
خب هر خانواده اعتقادات و سبک زندگی خودشونو دارن. برادرزاده منم دقیقا هم سن خواهرته و شال و روسری هی ...

قرار نیست خواسته های مادر به بچه تحمیل بشه که

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸

یه طوری هم نگید زوده براش من الان ۱۶ سالمه با اینکه مامانم اصلا رو پوششم کار نداره از کلاس سوم که به جشن تکلیف رسیدم شال پوشیدم چه برسه کلاس هفتم کاری به جامعه ندارم بالاخره خواهر شما هیکلش رفته رفته داره خانومانه تر میشه و تو تقدیرش گناه ثبت میشه بخواد خیلی آزاد بگرده حتما مادرت یه چیزی میدونه

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙
قرار نیست خواسته های مادر به بچه تحمیل بشه که

بلاخره هر خونه قانون های خودشو داره و تا وقتی تو اون خونه ای محبوری قانوناشو رعایت کنی وگرنه با بحث و دعوا باید بگذرونی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم زور و اجبار که نیست همه چی اینجوری حل نمیشه آدم خودش باید دلش بخواد فقط به ظاهر که نیست

😐😐 وقتی ادم‌میگه مامانت پنهانکار تربیت میکنه یعنی داره کار بدی میکنه اون افرین معنی عکس داره 😐

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!