سرنتی_پیتیییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 189 عنوان چرا نمی تونم شیاف بزارم کلافه شدم 253 بازدید | 8 پست شیاف پروژسترون باید استفاده کنم ولی بلد نیستم واژینال سختمه از پشت هم هر چی می زارم میاد بیرون خواهشا راهنمایی کنید چطوری استفاده کنم راحتتره؟ 1402/07/11 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9263 باید در حال دراز کشیده بزاری و دیگه پا نشی خو ، اگه تکون بخورین یا پاشین چون هنوز جذب نشده میاد بیرون
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33702 به همراه شیاف یکم انگشتتم بایدبره توتاقشنگ شیاف بره داخل من انقداستفاده کردم دیگه اواخرایستاده هم میزاشتم عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
سرنتی_پیتیییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 189 باید در حال دراز کشیده بزاری و دیگه پا نشی خو ، اگه تکون بخورین یا پاشین چون هنوز جذب نشده میاد بیرو ... دراز می کشم و حرکت نمی کنم ولی میومد بیرون
سرنتی_پیتیییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 189 به همراه شیاف یکم انگشتتم بایدبره توتاقشنگ شیاف بره داخل من انقداستفاده کردم دیگه اواخرایستاده هم می ... چه خوب فکر کنم ایستاده بهتر باشه انجام دادنش
سرنتی_پیتیییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 189 به همراه شیاف یکم انگشتتم بایدبره توتاقشنگ شیاف بره داخل من انقداستفاده کردم دیگه اواخرایستاده هم می ... باید آروم آروم فشار بدم یا یکدفعه؟
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33702 چه خوب فکر کنم ایستاده بهتر باشه انجام دادنش فقط مراقب باش ایستاده احتمال زخم کردن داره عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33702 باید آروم آروم فشار بدم یا یکدفعه؟ آروم آروم بزاریکم انگشتتم باهاش بره داخل بعدپاهتوجم کن روده خودش شیاافومیبره بالاتراینطوری دیگه بیرونم نمیاد عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
سرنتی_پیتیییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 189 آروم آروم بزاریکم انگشتتم باهاش بره داخل بعدپاهتوجم کن روده خودش شیاافومیبره بالاتراینطوری دیگه بیرو ... ممنون باید چند بار سعی کنم تا یاد بگیرم