2777
2789

دوستان من باکسی چند ماهه در ارتباطم قرار بود بعد محرم بیاد خواستگاری بعد ۵ شب پیش گفت به مامانم گفت جریان رو حالا نمیدونم راست گفت که گفته یانه بعد گفت داداشم بیاد میاییم خواستگاری بعد داداششم پری روز اومده هیچی نگفت دیگه بعد برای من خواستگار اومده بود چند روز پیش بعد دیشب بهم گفت چیشد خواستگارت گفتم امروز مامانش دوباره اومده ردش کردم گفتم نه بعد گفت مرسی عشقم دیگه هیچی نگفت بنظرتون چه کنم اخه من خودمم موندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار دیگه جدی باهاش مطرح کن و بعد هم اگه بهونه آورد تمام راههای ارتباطی رو قطع کن و بذارش کنار

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

باهاش جدی صحبت کن ، بگو من میخوام هدفت از این رابطه رو بدونم، اگه قراره با هم زندگی کنیم بیا و نامزد بشیم اگه دیدی بهونه میاره بهش بگو من نمی تونم آیندم رو به خاطرت خراب کنم و باهاش کات کن ، و خواستگارات رو الکی رد نکن شاید کیس مناسبی باشن و حد اقل اینه که دارن رسما جلو میان و هدفشون مشخصه ، یه نصیحت بهت می کنم اگه کسی تو رو بخواد و واقعا عاشقت باشه زود میاد خواستگاری  چون دوس نداره از دستت بده پ مواظب باش بازیچه دست یه پسر نشی

باهاش جدی صحبت کن ، بگو من میخوام هدفت از این رابطه رو بدونم، اگه قراره با هم زندگی کنیم بیا و نامزد ...

خب عزیزم چجوری سر بحث باز کنم و صحبت کنم باهاش که فکر نکنه هول شوهر هستم 

خب عزیزم چجوری سر بحث باز کنم و صحبت کنم باهاش که فکر نکنه هول شوهر هستم 

یه روز باهاش قرار بذار و خیلی جدی همینجور که بهت گفتم باهاش صحبت کن، اینکه جدی باشی و یه قرار معمولی نباشه مهمه، بگو میخوام در مورد آیندمون و هدف این رابطه باهات صحبت کنم و اینکه خودت رو آماده کن که اگه بهونه آورد همونجا کات کنی و احساسی برخورد نکنی

اول بحث چجوری شروع کنم ؟

بگو که میخوام درمورد یه مسئله ای جدی باهات صحبت کنم و بعد بگو که من آدمی نیستم که توی یه رابطه ی نا معلوم بخوام عمرم رو تلف کنم،تا اینجا هم به نظرم در حدی نسبت به هم شناخت پیدا کردیم که دیگه بخوایم مسئله رو با خانواده ها مطرحش کنیم و تکلیف رابطمون روشن بشه.بعد ببین چی میگه.اگه پیچوند و بحث رو عوض کرد و یا بهونه آورد دیگه معلومه هدفش چیه و باید چی کار کنی

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...