2777
2789

سلام دوستان

هفته دیگ میخوایم با پسرم که دو سالو نه ماهشه بریم استانبول (سفر کاری) 

پسرم کالسکه مارک دلیجان از این مدلای گندههه داره ، کوچیک که بود اصلا توش نشست الان که ماشالا بزرگ شده عاشق کالسکه شده😐

میخوام با خودم کالسکه ببرم ولی خیلی دودلم بنظرتون کالسکه عصایی بهتر نیست؟ تو دیوار دست دومش ۵۰۰ هست ولی کالسکه خودشم خیلی نوعه ولی دست و پا گیر .

چکار کنم بنظرتون کالسکه خودشو ببرم یا بخرم دست دوم؟

مامان دوتا گل پسر

حتنا ببرباخودت بدردت میخوره

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

اگه یه کالسکه بزرگ ببری مطمئن باش پشیمون میشی یه کالسکه‌ای بگیر که هم بشه راحت جمع و جورش کرد هم جاگیر نباشه بچه یه دقیقه می‌شینه رو کالسکه بعد بلند میشه از جاش بعد تو باید یه دستت به کالسکه باشه به اون بزرگی یه دستت هم به بچه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه یه کالسکه بزرگ ببری مطمئن باش پشیمون میشی یه کالسکه‌ای بگیر که هم بشه راحت جمع و جورش کرد هم جاگ ...

اره خودمم به این فکر کردم 

مامان دوتا گل پسر

به نظرم حتما کالسکه ببر چون بچه ها زود خسته میشن مخصوصا که استانبول خیابونا همشون سربالایی هستش.

کالسکه که میبرم رو‌مدلش مشکل دارم عصایی بخرم یا مال خودشو ببرم؟

مامان دوتا گل پسر

من هفته پیش پرواز داشتم اتفاقا ی خانم با بچه که کالسکه داشت کنارم بود ، کالسکه عصایی نمیدونم چیه اما کالسکشو آورد داخل هواپیما بعد دید جلوش جا نمیشه داد مهماندار دیگه نمیدونم کجا گذاشتن

اره خودمم به این فکر کردم 

ازهمون عصایی ها دست دوم بگیرم ماهم رفتیم سفر من مارک دلیجان داشتم بزرگ سنگین بود یکی دست دوتودیوارشهرمقصدپیداکردم همه عکساش برام فرستادم دم فرودگاه قرارگذاشتم باخانمه اومد کالسکه عصایی اومد قیمتشم پایین بودخیلی اونجابدردم خورد

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
چه مارکی بهتره؟ بعد جمع که میشه اندازش چقدره؟ مال خودش جمع که میشه خیلییییی فضا میگیره

کیکابو خوبه به نظرم برو تو سایتش ببین کالسکه هاشو
https://kikkaboo.ir/promenade-and-travel-accessories/stroller/travel-stroller

اخه نبرمم دستم میشکنه راه نمیاد که تازه سرده با کلی کاپشن و اینا🥲

حتمابگیرسختت میشه

من هفته پیش پرواز داشتم اتفاقا ی خانم با بچه که کالسکه داشت کنارم بود ، کالسکه عصایی نمیدونم چیه اما ...

کالسکه عصایی از نظر ابعادی کوچیکتره ، راحت جمع میشه منم تاحالا نداشتم ، اصلا تاحالا بچمو سوار هواپیما نکردم پدرش نمیزاشت، الان نمیدونم چه اتفاقایی میفته امیدوارم تو هواپیما ساکت باشه

مامان دوتا گل پسر