2821
2789

سلام دوستان ...من همسر اولم هفت سال دیوانه وار عاشقم بود طوری که عشقمون تا شهرمون زبانزد شد و شبیه عشق و عاشقی خودمون نه جایی دیدم نه شنیدم ...خلاصه ما ازدواج کردیم و بعد عروسی ورق برگشت شوهرم یکسره خیانت میکرد با زن شوهر دار با دخترای نوجوان ..با مطلقه ...کلا همه ی وقتش هرزگی شده بود ... خیلییییی برای زندگی تلاش کردم و من یک درصد مقصر نبودم ...تا اینکه آخر خودش ولم کرد و رفت ...یه چیز خیلی عجیبی که توصیفش برام سخته...چند سال گذشت و من دوباره ازدواج کردم با یه مرد خوب الان سه ماهه زندگی مشترکمونو شروع کردیم خداروشکر مرد خوبیه ...اما تا کوچکترین سوء تفاهمی میشه من استرس میگیرم میگم نکنه اینم ولم کنه بره ... دوباره آبروریزی بشه ...همش تأثیرات زندگی قبلمه و سختیهایی که کشیدم و شوک هایی که بهم وارد شد ...میگم وقتی اون زندگی با اون همه عشششق تقدیر بود که جدا بشه ...هیچ چیز دیگه ای بعید نیست...توروخدا آرومم کنین دلداریم بدین شما نمیدونین من چه سختیهایی کشیدم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق داری.منم همسرم عید یک ماه من و پسرم رو ول کرد بخاطر خواهرش

هر کاری میکنم یادم نمیره

هرگز...دقیقن حس تورو دارم.هی از خودم میپرسم کی دوباره قراره این اتفاق بیفته

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

نگران نباش سعی کن از زندگیت لذت ببری 

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
چرا پیش خودت نمیگی خدا داره جبران‌میکنه برام

آره همیشه از ته دل خداروشکر میکنم ...اما گاهی میترسم ...چون تو زندگیم یه چیزایی تجربه کردم که یک درصد به ذهنم خطور نمی‌کرد اتفاق بیفته ...

آره همیشه از ته دل خداروشکر میکنم ...اما گاهی میترسم ...چون تو زندگیم یه چیزایی تجربه کردم که یک درص ...

منم هرگز فکر نمیکردم شوهرم منو و پسرم رو ول کنه.به همه چیز شک کردو

م

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

راحت باش عزیزم رفتنی می‌ره موندنی میمونه بیخیال باش و لذت ببر 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

همسر اولت احتمالا اختلال شخصیت مرزی یا شخصیت هیجانی_نمایشی چیزی داشته که اینا خیانتکار هستن و بشدت جذاب برای خانوما. خب طبیعیه که عاشقش شی البته تا وقتی زیر یک سقف نرفتی!! بعده ها که مشکلاتشون آشکار میشه دیگه راهی جز طلاق نداری 

در مورد همسر دوم ایشالا ازدواجتون عاقلانه بوده و نه هیجانی و الان شما تو تله رهاشدگی افتادی و میترسی. درمانش هم زمان بره. عزت نفست رو ببر بالا. بپذیر که آدما میان و میرن و این فاجعه نیست. کلا نیاز به طرحواره درمانی داری شما

یهو ولت کرد بدون خرجی و هیچی

عزیزم عید برگشتیم خونه پدرم

گفت بریم خونه خواهرم ( ۶ ماه قبلش دعوامون شد با خواهرش..هر چی دلش خواست گفت) منم گفتم من نمیام تو برو

اونم رفت دو روز وقتی برگشت یه دعوا باهام راه انداخت رفت

تا ۲۵ روز خبر نداشتم ازش

من و‌پسر ۲ سالم خونه بابام بودیم

بعدش اومد دنبالمون

همسر اولت احتمالا اختلال شخصیت مرزی یا شخصیت هیجانی_نمایشی چیزی داشته که اینا خیانتکار هستن و بشدت ج ...

اره عزیزم بیمار بود و دکتر رفتیم و گفتن اختلال شخصیت داره ...فک میکنم زمان میبره تا آروم شم ...حرفاتون خیلی منطقی بود ...شما رشته تحصیلی تون چیه؟؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز