2777
2789

منم میخوام گوشیمو عوض کنم همین سوالو دارم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
منم میخوام گوشیمو عوض کنم همین سوالو دارم

سلام @anaa97  

با گوشی جدید نام کاربری و رمزتون رو بزنین تا وارد بشین.

✅️ اگر رمزتون یادتون نیست با همین گوشی الان دارین بزنین روی فراموشی رمز عبور ⬅️ بعد کدی براتون ارسال میشه بعد رمز عبور جدید بدین.

🔴🔴🔴 نمی دونم قسمت فراموشی رمز عبور کار می کنه با نه از نی نی یار بپرسین.

تاپیک هایی که در مورد سایت سوال دارین:

دسته بندی ⬅️ متفرقه

تالار ⬅️ راهنمای فعالیت در نی نی سایت

باعث میشه تاپیکتون بهتر دیده بشه و هم جواب داده بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام @anaa97     با گوشی جدید نام کاربری و رمزتون رو بزنین تا وارد بشین. ✅️ ا ...

دستت درد نکنه عزیزدلم خیلی لطف کردی 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دستت درد نکنه عزیزدلم خیلی لطف کردی 

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون عزیزم❤

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

عزیزم پیج اینستا هم میگی 

در موردش نمی دونم.