2777
2789

من این ماه دوروز قبل از موعودم نه بشدت ماهای قبل دلی پری شدم انگاری همیشه تا دو بسته تموم میکروم از شدتش تا نه روز هم میکشد ولی این ماه هم تو اقدام بودم همم مثل قبل نشدم و فقط چهار روز با لکه بینیش کشید.. از بی بی منفی هم منتفرم نتونسم بزنم کسی بوده اینطوره روز اول که از شدت خونریزی نمیتونسم قبلنا راه برم یا لخته های بزرگ میومد ولی این ماه خبری نبود من چون سرما هم خورده بودم دکتر رفته بودم از روز دوم پری قرص اینا خوردم ولی بهش گفتم تو اقدامم ینی امکانش هس باردار باشم؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

خونریزی لانه گزینی دو سه روز طول میکشه حجم خون خیلی کمه بهتره اگ شک داری بیبی چک بزنی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

منم همین سوالو دارم

عمه من ماه اول باردارییش پریود شده

منم حالا این پریودیم با پریودیا دیگم فرق داشت و خ درد داشتم الانم 4-5 روزیه پاک شدم بازم صبحا کمردرد دارم و گاهی حالت تهوع

نمیدونم حاملم یان

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونریزی لانه گزینی دو سه روز طول میکشه حجم خون خیلی کمه بهتره اگ شک داری بیبی چک بزنی

نمیدونم خیلی هم روز اول کم نبود در حد هف هش قطره بود

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
من موعد پریود یروزخونریزی و چند روز لکه بینی داشتم 

کتمل مثل روز اول پری

آره ازمن روز اول کم میاد بعد بیشتر میشه 

https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۰۰۳_۰۹۴۰۱۹_trem.jpg

چند روز دیگه دوباره بزن یه هاله محو میبینم نمیدونم خط تبخیره یا مثبته

دعا کن مثبت شه دیگ خستم... واسه تو دلیتم صلوات فرستادم ب سلامت بغلش کنی.. زیر پنچ دقه افتادا