2777
2789
عنوان

نامزدم سرده یا توهم زدم؟!

618 بازدید | 41 پست

من نامزدم خیلی سرده تو رابطه نمیدونم هست واقعا یا نه اصلا قابل درمانه یا نه؟ نمیدونم اصلا ازدواج باهاش کار درستیه یا نه ?رابطه جنسی چقدر تو زندگی ادم اثر میاره؟

حدودا ۴روز پیش هم نبودیم بعد۴روز اومده  گرفته خوابیده میگه از۶صبحه من دارم میدوم اینور و اونورم من میخوابم.والا ادم بگه بی احساسه اونم نیست اخه همش بغلم میکنه بوسم میکنه.چجوری بش بگم تو سردی .خیلی دوسش دارما ولی این مساله اگر قابل حل و درمان نباشه واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۶صبح تا ۴ بیرون بودم اومدم خونه رفتم تو کماا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عزیرم من وقتی میرم سرکار اصلا نمیخوام کنار شوهرم بخوابم

واقعا حق دارن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

سلام عزیزم ، راستش به نظرم خسته میشه به خاطر مشغله کاریش و خوب خستگی زیاد خیلی روی این موضوع اثر میزاره

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

حالا این یبار بهش آوانس بده از ۶ صبح سرپا بوده😂

سرد میبود بوس و بغلیم نمیبود شاید رسم دستمال چیزی دارن نمیخواد کاری کنه. 

سردی درمان داره مگر جانباز باشه😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

خب حتما خسته س واقعا آدم خسته اعصاب ضعیفی داره واس همین ک نمیتونه رو اعصابش مسلط باشه بنظرم بزار خوب استراحت کنه و هیچ وقت بهش نگو ک سردی چون این کلمه ب خودی خود سردی میاره