بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله، خیلی ها علامت ندارن تو خونشون هست، سرطان رحم، سرطان پروستات، سرطان دهان، بهترین راه حلشم اینه برن دکتر پیش گیری کنن، اگر. اشتباه نکنم به بچم منتقل میشه، بیماری مزخرف و وحشتناکیه درمان قطعی نداره، فقط دارو درمانی باعث کند شدنش میشه
پس باید چیکار کرد برا این ک بدونیم داریم یا نه باید پیش چه دکتری بریم
تست می گیرن بگردین تو استان بهترین آزمایشگاه رو پیدا کنین با بهترین متخصص زنان، نمونه از رحم و خون میگیرن، بعد اگر سالم بودین اگر پول دارید واکسن خارجیش رو گیر بیارید بزنید چون گرونه دولت پوشش نمیده