داره رابطه دوستانه ماهم بهم میریزه اعصابم از حماقتاش خرد میشه
یارو با زنش ۱۰ سال زندگی کرده دوتا بچه ۸سالو ۴ذسال داره مدام با همسر سابقش در تماسه بخاطر بچه ها و رفت و امد داره من ک بهش میگم اگه زنش دوسش نداشت اینقد بهش زنگ نمیزد میگه بخاطر مسائل بچه ها مجبورن باهم حرف بزنن حالا اینو میشه هضم کرد دوست دخترش که یه مدت صیغه ش بوده چی همش تو محل کارش میره و میاد دوست منم بهم میریزه تازه این اقا بدهی میلیاردی داره و تا پای اعدام هم رفته واقعا دیگه روم نمیشه بگم که دوستمه خیلی خودشو پایین اورده دوستم خیلی خوشگل و جذابه ۸ سال عقد کرده پسرعموش بود ک تو عقد جدا شد من ک میگم کارمای اونو پس میده از بس اون عاشقش بود و اون فراری🤦🏼♀️
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبه دو تا درب و داغون به تور هم خوردن !!! اونمرد اگه آدم بود زندگی اولش با دوتا بچه بهم نمیخو ...
اره بخدا گل گفتین بهترین کار برای من همینه
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
خیلیا ممکنه زندگیشون بهم بخوره دلیل به این نیست! ممکنه تفاهم نداشتن چرا چرت میگی
اصلا مسئله طلاق اقا نیست رابطه ش با همسر سابق و وجود زن صیغه ای و دوست خر من ک نفر سومه
عزیزم نازی جون در مورد آی وی اف میخام بدونم ک کجا وزیر نظر کدوم متخصص انجام دادی و هزینش چند شد ،منم ...
من بیمارستان مادر بودم دکترمم دکتر افلاطونیان بود عزیزم هزینه پانکچر الان ۱۲ تومنه ۵/۵ هزینه انتقال جنین ویزیت و داروهاتم حدود یک تومن میشه شما اول باید بری مشاوره ی درمانگاه ببیننت ازمایش های لازم رو بدی بعد بری دیش دکتر روزهای فرد صبح ها قبل ۸ برو کوچه کنار بیمارستان درمانگاه