2777
2789

سلام عزیزان میلاد حضرت رسول (ص) و امام صادق (ع) رو بهتون تبریک میگم💚

.

.

ای احمد! اگر تو نبودی افلاک را خلق نمی‌کردم و اگر علی نبود تو را خلق نمی‌کردم و اگر فاطمه نبود شما دو نفر را خلق نمی‌کردم.

.

.

ختم 530 صلوات خاصه حضرت فاطمه رو داریم به نیت تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج) و حاجت روایی من و شما

هر تعدادی که میخونین تو کامنت ها بگین💚

اجرتون با حضرت فاطمه سلام الله علیها

اللهم صل علی فاطمه و ابیها وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

اللهم صل علی فاطمه و ابیها وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۰۰تا میگم انشاالله حاجت روا بشین برای منم دعا کن بچم صحیح و سالم باشه و پسر باشه وبحق این شب عزیز 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دعا کنید من و بقیه ی کنکوریا به هدفمون برسیم نزدیک نتایجه❤️😊

به نیابت از شهید آرمان علی وردی و شهید ابراهیم هادی 20 تا

آهای تویی که این امضا رو میخونی... امیدوارم به زودی یه اتفاق خیلییی قشنگ تو زندگیت بیفته🍓✨
منم ۱۰۰تا میگم انشاالله حاجت روا بشین برای منم دعا کن بچم صحیح و سالم باشه و پسر باشه وبحق این شب عز ...

سلامت باشی عزیزم

چشم ان شاالله خدا یه پسر سالم و صالح بهت بده بحق مادرمون حضرت فاطمه زهرا💚

سلام دعا کنید من و بقیه ی کنکوریا به هدفمون برسیم نزدیک نتایجه❤️😊 به نیابت از شهید آرمان علی وردی ...

خودمم کنکوریم

ان شاالله همه به رشته دلخواهشون برسن شماهم به حق این دو شهید و حضرت فاطمه بهترین رشته رو قبول شی💚

صدتا التماس دعا ازهمگی😔

چشم عزیزم محتاجیم به دعا💚

خودمم کنکوریم ان شاالله همه به رشته دلخواهشون برسن شماهم به حق این دو شهید و حضرت فاطمه بهترین رشته ...

ممنونم عزیزم همچنین شما❤️🌹

آهای تویی که این امضا رو میخونی... امیدوارم به زودی یه اتفاق خیلییی قشنگ تو زندگیت بیفته🍓✨
صدتا التماس دعا ازهمگی😔

دوست داشتی این رو هم بخون