2777
2789
عنوان

مشاور کنکور یخچالیان

1815 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها کسی ایشون رو میشناسه؟من  دوره ۳ماهه رو ثبت نام کردم فک میکردم خیلی خوبه اما الان یه سریا میگن بده عذاب وجدان گرفتم خیلیم استرس دارم فروغی نیا چطوره؟میشه دلگرمم کنین حالم خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ایشون رو نمیشناسی؟

نه ولی اینو بدون هیییییییچ کدومشون واست معجزه نمیکنن...تو صرفا ی راه درآمدی واسه اونا. اینو هیچوقت یادت نره.

رشتت چیه راستی؟

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
برو تو این گپ و اسمشو سرچ کن تا به جوابت برسی dentaristt_community تو تلگرام

یعنی انقدر بده؟ نگین اینطوری تو رو خدا همش به بابام فک میکنم این همه پول داده عذااااااب میکشم دلم میخواد بمیرم

انسانی

توروخدا خودت بخون...اگه میشه اینو هم کنسلش کن چون ی سری چرندیات بهم میبافن ک فقط تورو از مسیر درست جدا میکنه

نمیگم دروغ میگناااا نههههه ولی گفتم ک تو راه درامد اونایی کسی دلسوزت نیس

فقط خودت بشین بخون ب خدا قسم این رشته ب هیچ مشاوری احتیاج نداره فقط بخون و تست بزن اگه رتبت دورقمی- سه رقمی نشد هرچی خواستی بگو:)

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
یعنی انقدر بده؟ نگین اینطوری تو رو خدا همش به بابام فک میکنم این همه پول داده عذااااااب میکشم دلم می ...

مشاورایی که تو سطح کشور معروفن خوب نیستن اکثرا
دیگه اسم گپ و دادم که نظرات بقیه رو هم بدونی
خیلیا هم نظرن

imma take my life back

من دو سال پیش با ایشون طرح پروفشنال  و اردو عید رو ثبت نام کردم بماند که 5 الی 6 تومنم رفت که قرض کرده بودم.یه سالم هم سوخت...مدلم اینجوری بود که باید مشاورم پیگیرم میشد برنامه خوب و مناسبم میداد کاری که وظیفه یه مشاوره ولی وسطای سال ولم کرد.خدا ازش نگذره

من دو سال پیش با ایشون طرح پروفشنال  و اردو عید رو ثبت نام کردم بماند که 5 الی 6 تومنم رفت که ق ...

الهی بمیرم عزیزم الان در چه حالی چی قبول شدی ؟خداروشکر من فهمیدم عوضیه دیگه ادامه ندادم 

الهی بمیرم عزیزم الان در چه حالی چی قبول شدی ؟خداروشکر من فهمیدم عوضیه دیگه ادامه ندادم 

خدا نکنه گلم..دیگه باید چوب اعتماد کردنم رو میخوردم :(  با اینکه رشتم تجربی بود پیرا دولتی هارو از دست دادم از اواخر فروردین که میشه گف تقریبا بی برنامه بودم حسابداری روزانه بوعلی همدان آوردم ولی نذاشتن برم چون 8ساعتی با شهرمون فاصله داش...پارسالم که میخونم اصلا حالم خوب نبود فشار خونواده و درسا خیلی اذیتم میکرد دیگه مشاور نگرفتم همینجور الکی کیلویی میخوندم..مدیریت بازرگانی شاهد قبول شدم. اونم نذاشتن برم  دوباره میخونم ولی با یه مشاور حضوری میشه گفت خوب نزدیکای شهرمون(مجازیا رو دیگه ریسک نکردم برم سمتشون) حالم بد نیس دیگه،تلاشمو میکنم توکل به خدا....خدارو هزار بارشکر که تو دیگه توی دامش نیافتادی

خدا نکنه گلم..دیگه باید چوب اعتماد کردنم رو میخوردم :(  با اینکه رشتم تجربی بود پیرا دولتی هارو ...

باریکلا به این روحیه چون حس تورو خودمم تجربه کردم خیلی ناراحت شدم برات ولی من از علی فروغی نیا راضیم عالیهههه