2777
2789

واقعا چرا ارزش زن با این کارا میارین پایین 

بابا مرد باید بدو دنبال زن نه اینکه همینجور تو دست وپاش باشید 

خودتون جمع کنید بخدا 

به چه قیمتی 

(طرف حرفم با اونایی که خودشون می‌دونن)

یعنی واقعااا معنی اون حلقه رو نمی‌فهمن بعضیا ؟

بابا حلقه یعنی این مرد زن داره 

بچه داره 

سرت بنداز پایین برو 

یه مرد خوبه نجابت میکنه 

ده تا مرد نمیکنن 

ده تا زن بدبخت میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوضاع داغون عزیزم خدالعنتشون کنه😔😔😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

شوهر من خیانت کرد اون دخترا هم مجردن هرزه ها میدونن شوهرم متاهل  به شوهرم گفتم طلاقم بده گفت اشتباه کردم واینا بخشیدمش اونوقت اون دختر هرزه دوباره زنگ میزنه به شوهرم شوهرمم مسدودش می‌کنه باشماره باباش دوباره زنگ میزنه آخه عوضیای کثافت چرا رحم نمی‌کنین به هم جنستون البته بعضیا

دقیقن امشب مامانم زنگ زده زن همسایمون خیلی چشم سفیده میگه بابات همش میره بیرون میشینه اینا همو نگاه میکنن یا تا صدای ماشین باباتو میشنوه لخت میاد لب پنجره باباتم از عمد گاز میده که این صدای ماشینشو بشنوه بیاد

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

من و شوهرم تو یه دانشگاهیم 
اون تدریس می‌کنه من درس میخونم ولی رشته ها کاملا متفاوت 
امروز کلاس من که همزمان با کلاس همسرم بود تشکیل نشد شوهرم گفت تو سالن حیرون نشو بیا بریم سر کلاس من بشین تموم شد باهم میریم 
منم از خدا خواسته رفتم نشستم ته کلاسش