2777
2789
عنوان

تو عروسی جاری باید چیکار کرد

655 بازدید | 23 پست

مثلاً ج جور لباسی 

چه میکاپو شنیونی 

رفتارت چه طوری باشه 

با اینکه خانواده شوهرت کلی فرق گذاشتن بین تو و جاریست 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی،جلو فک و فامیل آبروداری

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بین ما فرق نذاشتن ولی کلا در شیک ترین حالت ممکن باید بود نه افراط در انتخاب رنگ و مدل لباس و تاج و تور و…. دور از جون ازین عقده ای بازی ها 

رقص و خوشحالی هم با اندازه باشه نه اینکه بگن جاری ناراحت یه گوشه نشسته 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

لباس ساده و شیک

موهای اتو کشیده با بافت 

ارایش ملیح

کفش 5 سانتی 

رفتار خنده ملیح ،یکی دوبار بیشتر نرقص

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دقیقا شبیه عروس لباس پف پفی تاج و میکاپ عروس😎 

زشت نیست تاج بزارم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان