2777
2789
عنوان

خواهشن تنبلی ناباوری داشتی بیا

91 بازدید | 12 پست

چطوری تنبلی درمان کردی ...؟؟؟ چطور باردار شدی چی کمکت کرد؟؟ من ی سقط بارداری پوچ داشتم تحت درمانم .... ۴ دوره امپول اینا زدم ک اخرشم شد بارداری بوچ .... الان باز دارم میرم دکتر دیگ خسته شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت آزمایش داده مکمل مصرف می‌کنید هم خودت هم  شوهرت

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

۶۰

منم تقريبا هم وزن شما بودم تنبلي شديد داشتم

بيشتر چربي تو ناحيه شكم و زير شكمم جمع شده بود 

اول از همه بهتر از هر قرص و دارويي سبك زندگي درست ميتونه كمكت كنه

اينو از مني ك ٩ ماه يك بار پريود ميشدم و تغيير سبك دادم و الانم خوبم گوش كن

اول ورزش كن حتي شده پياده روي تو خونه 

بعد سعي كن نوشابه چيپس و پفك و سس و سوسيس و كالباس فست فود و روغن و سرخ كردني رو ب حداقل برسوني

سبزيجات مثل كلم بروكلي كه براي تنبلي عاليه زياد بخور

شكمتو با روغن زيتون ماساژ بده و گرم نگه دار هميشه يه شالي چيزي ببند گرم بمونه

خودتو همسرت سردي نخورين سعي كن همش گرمي بخورين

سومين كاربري...🌱

منم شوهرم آزمایش داد سالم بود ولی دکتر اسپریژن و زینک پلاس دادومن سه ماه قبل از اقدام قرص مدروفم از ۱۵تا۲۵خوردم تا عادتام منظم شد بعدم دارو گرفتم و باردار شدم بعد از دودوره امپول و قرص

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

منم تقريبا هم وزن شما بودم تنبلي شديد داشتم بيشتر چربي تو ناحيه شكم و زير شكمم جمع شده بود  ا ...

من ۹ ماه اینکار کردم بله پریودیم درستشد با تغییر سبک غذاییم اخرشم با دارو تغییر غذا باردار شدم اما پوچ شد سقط ... حالا دو باره پریودی نا منظم شده با این غذا  سبک زندگیم همون جوره ... فقط من ورزش نمیکنم ... چاقی منم بیشتر تو بازو ها شکمن پهلوم پاهام لاغره ... حالا نا امیدم دیگ خسته حتی لانقد حالم بده ک نمیتونم به خودم برسم حس میکنم جواب نمیده 

تا وقتی برای تنبلی تخمدان فقط قرص میخوری درواقع اصلا درمانش نکردی راهش اصلاح سبک زندگی هست 

تغذیه مناسب یعنی حذف هله هوله فست فود شیرینی جات سرخ کردنی و یه سری مواد خاص 

استفاده از یه سری غذای خاص و تغذیه سالم

حال روحی خوب

پیاده روی و تحرک 

دمنوش