2777
2789
عنوان

شروع مراقبت از مو

119 بازدید | 6 پست

سلام

من موهام فر و خشکه .

جدیدا بیش از اندازه ریزش دارم‌چون دارم وزن کم میکنم..چجوری شروع کنم از موهام مراقبت کنم و چ ازمایشایی لازمه براش و هر اطلاعاتی ک دارید رو ممنون میشم بگید❤️

رژیمی که باعث ریزش مو بشه غیراصولیه. اولین قدم مراقبت از مو برای شما کنار گذاشتن رژیم غلطیه که باعث ریزش مو شده

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بالاخره از خوراک ادم کم میشه باعث ریزش میشه 

من ۱۳ کیلو کم کردم. کلی تاپیک لاغری هم زدم. موهامم بخوای عکسشو می‌ذارم از پرپشتی انگشت نمی‌ره توش. 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.