2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا عشق اول هرگز فراموش نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 18 پست

من که چندبار بعد از اون عاشق شدم.ولی اون حتی وقتی ازدواج کرده بود ویس میفرستاد و گریه و که تو عشق اولمی و تا ابد تو قلبم میمونی و قشنگ ترین حس های دنیارو با تو تجربه کردم و....التماس که خطمو عوض نکنم.میگفت دق میکنم اگر یه روز بفهمم که دیگه کلا راهی بهت ندارم.سال ۸۹ باهم آشنا شدیم.من ۱۶ اون ۱۹.تا ۴ سال پیش که مجرد بودم و با شوهرم آشنا نشده بودم.بعد آشنایی دیگه عاشق شوهرم شدم و خطمو عوض کردم که خلاص شم ازش و حتی قیافشم یادم نیس

کاربر خانم هستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که چندبار بعد از اون عاشق شدم.ولی اون حتی وقتی ازدواج کرده بود ویس میفرستاد و گریه و که تو عشق او ...

خوشحالم برات که الان فراموشش کردی ولی من متاسفانه نمیتونم بعد ۶ سال حتی خاطراتمون تو ذهنمه و گاهی سخت دلتنگش میشم و همشو تو خودم میریزم درد بی درمونیه

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
خوشحالم برات که الان فراموشش کردی ولی من متاسفانه نمیتونم بعد ۶ سال حتی خاطراتمون تو ذهنمه و گاهی سخ ...

وقتی از ته دل بخوای و واسه خودت حل کنی که اون آدم مناسبی توی زندگیت نیست میتونی.

تموم نشونه هایی که ازش توی زندگیت داری از بین ببر.

جوری خودتو مشغول کن که شبا از خستگی سرتو که رو بالش میزاری خوابت ببره.

و کارایی که خوشحالت میکنه رو پیگیری کن.

مطمعن باش خیلی زود تموم میشه میره.جوری که با تموووومه آدمای عادیه توی خیابون هیچ فرقی برات نمیکنه دیگه

من ۳ بار این و پشت سر گذاشتم😂

الان اصلا انگار قبل شوهرم هیچکس و هیچ خاطره ای نبوده

کاربر خانم هستم.