2777
2789
عنوان

نی نی یار😔😔😒😒

1116 بازدید | 37 پست

چرا الکی تعلیغ میکنید میتونید اول یه تذکر بدید مگه خودش ما تو کاربری دیگم نگفتید تبلیغ کارم رو نکنم من به کسایی که مشکل داشتن درخواس میدادم که اگه بخوان بهشون کمک کنم 😶😶😶

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا الکی نی نی یارو تک میکنی مگه من چیکارکردم من به کسایی که مشکل داشتن درخواست دادم 😡😡😡😡

بستگی داره مشکل چی یوده باشه 

بی دلیل که تعلیق نمیکنن

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

دقیقا

اصلا نگاه نمیکنه که مقصر کیه فقط استارتر رو تعلیق میکنه

من کاربری قبلیم ترکید اونم چون یه تاپیک زده بودم یه سری ها اومدن کلاااا موضوع بحث رو منحرف کردن و بردن یه سمت دیگه خلاصه که دعوا شد تو تاپیک منم یاد نداشتم قفل کنم یهو نی نی یار زد ترکوندم😑 نه تذکری نه هیچی تازه من بدبختم مقصر نبودم تاپیکم هم اصلا ممنوع نبود

کلا خوشش میاد از تعلیق کردن مثکه

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡
بستگی داره مشکل چی یوده باشه  بی دلیل که تعلیق نمیکنن

بخدبخدا کاری نکردم من تو کاربری دیگم به یکی از استاتر ها گفتم من مشاورم نینی یار گفت تبلیغ نکن ممنوعه گفتم چشم منم به  کسایی که مشکل داشتن درخواست دوستی میدادم تا اگه بخوان کمکشون کنم

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
بخدبخدا کاری نکردم من تو کاربری دیگم به یکی از استاتر ها گفتم من مشاورم نینی یار گفت تبلیغ نکن ممنوع ...

مشکلشون چی بوده؟ اگه جنسی بوده که تعلیقت کار درستی بوده

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍