2777
2789
عنوان

اگه مهمون به جای

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون مهمون چه نسبتی باهات داره

به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
به شوهر میتونه زنگ بزنه بزرگ خونس نمیتونه شوهر شما رو بی ارزش کنن میبینی سفره میذاریم اول سفره مردا ...

واقعا اول مردا بعد خانوما؟

یا خدا😐

کجایین؟رسمتونه؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

پسرخاله شوهرم هروقت میخواد بیاد ب خانمش میگه زنگ میزنه برا هماهنگی ب شوهرم و منم متنفرم از این کار.ب شوهرم میگم حالا ک بعد زنگ زده خودت پذیرایی کن.چنبار زنگ زده گفتم خونه نیستم

زنگ بزنه به موبایل بچه بگه ما فلان روز میایم خونه تون

شاید روش نشده به شما زنگ بزنه باز شما بهتر میشناسیدش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اره خب اول مردا بعد خانما نکنه اول واسه زنا سفره میذارین؟

😐

ما سفره پهن میکنیم غذا رو میچینیم میگیم بفرمایین 

اول و دوم معنی نداره که

اصولا اول بچه ها حمله میکنن😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وا سفره که با همه . همه رو پهن میکنیم و همه رو دعوت میکنیم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
به شوهر میتونه زنگ بزنه بزرگ خونس نمیتونه شوهر شما رو بی ارزش کنن میبینی سفره میذاریم اول سفره مردا ...

خب اینکه اول سفره مردا رو پر می کنید نمی‌گم اشتباهه اما لازمه آیا!؟؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

ما یه سفره میندازیم هم خانوم هم آقا بشینه دورش 

در ثانی چرا باید شوهر عزیز و بزرگ خونه باشه و خانم ذلیل خونه؟ به خاطر چس مثقال پول؟

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂