2777
2789
عنوان

همه تون نظرررر بدیددد

51 بازدید | 7 پست

بچه ها یه سوال مهم ذهنم رو درگیر کرده،اینکه دیگه هیچ پسری دنبال دختر مذهبی و معتقد نمیره؟؟؟؟ الان تقریبا همه ی دخترا روسری ندارن،با دست دادن و بغل و ...مشکل ندارن،لباس باز و راحت می پوشن و خیلی چیزای دیگه که می دونید .حالا دختری که اهل این کار ها نباشه مثلا با پسرا دست نده حتی یا حجاب داره( بدون چادر) باید تنها بمونه؟ چون الان همه ی پسرا انتخابشون دخترای گروه اوله تقریبا و گروه دوم انگار نه! 

پ ن: من هیچ کدوم رو تایید یا رد نمی کنم و هر کسی حق انتخاب خودش رو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم چرا اینطوری فکر می‌کنی  هر کسی تمایل داره با کسی که هم عقیده با خودش هست ازدواج کنه&nbs ...

آخه فکر نکنم دیگه پسری این مدلی باشه ،اینقدر دیدیم که طرف تو ظاهر سرش رو بلند نمی کرده بعد معلوم شده دوست دختری داره که همه دهنشون باز می مونه

عجیبه نوع نگاهت چون حتی اون پسری که خراب ترینه شهرشه وقت ازدواج که یرسه میره دنبال دختر آفتاب مهتاب ...

شاید چون سنم زیاد نیست و پسرای هم سن خودم رو دیدم اینجوریه،نگاه شما هم درسته.البته که چقدر بده آدم هرکاری میخواد با یه دختر انجام بده بعد بره سراغ کسی که اهلش نبوده!

پسرای معتقد هم کم نیستن  و اینکه اکثر پسرا دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده اند واسه تزدواج

باور کن از بس پسر معتقد ندیدم اینجوریه،ماشالله همه فقط تو ظاهر ادا در میارن بعد میبینی طرف که دکمه یقه شو تا خرخره می بست( مثاله ها😂) اهل دختر بازی و هزار تا کاره