یادمه قبلا یه خونه داشتیم اجاره کرده بودیم، با وسایل. برا یه مدت خیلی کوتاهی مثلا یکی دو سال اونجا بودیم. خونه رو دیزاینر چیده بود و خیلی قشنگ و بزرگ به حساب میومد 3 تا اتاق خواب داشت اتاقاشم بزرگ بودن ولی متراژ خونش 110 120 متر بود. میزناهارخوری بزرگ داشت یه قسمت اشپزخونه میز و صندلی کوچیک 4 نفره داشت و میز پذیرایی ام داشت. وسایل اضافه نداشت خیلی. من بچه بودم اون موقع خیلی یادم نمیاد ولی اون خونرو خیلی دوست داشتم میگم کاش پول داشتیم میدادیم خونرو دیزاینرا بچینن.🥲 مامانمم میگه ترکیب رنگاش خیلی بهم میخوردن و قشنگ بودن...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خونه ای ک الان هستیم ینی خونه ی پدرم ۱۱۰متری... پنج نفر توش زندگی میکنیم... خونه ی همسرم ۱۷۰متر فک کنم سه خوابه چون دست مستاجر هست نرفتم ببینمش
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
جرات ندارم ب یکی از اتاقا برم میترسم همیشه هم درشو میبندم 😐
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤