2777
2789
عنوان

متخصصین نی نی سایت😁خاستگارمو ردش کنم یا بهش فکر کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 24 پست
بذار استخاره بگیرم بهت میگم😒

🤣🤣استخاره گرفتیم خیلی خوب در اومد ولی باید با فکر و عقب هم باشه

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری روتون میشه با خواستکار خواهرتون ازدواج میکنید

🤦‍♀️🤦‍♀️چه کنم که بعدش اومدن خاستگاری من؟؟؟؟ 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

حتما رد کن کسی که دوره آشنایی بی احترامی بعدها حرمتی برات قائل نمیشه بعدشم اصلا اومده خواستگاری خواهرت بعد تو  معلومه فقط میخواد زن بگیره مهم نیس حالا هرکی بود ببخشید رک گفتم به درست برس

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

خدایی قبلا اومدن خواستگاری ابجیت و الان برای شما؟؟؟؟

فکر کنم اینا فقط میخوان با خانواده شما وصلت کنن حالا چرا 

پول ، موقعیت اجتماعی ، خواهرت …… خدا داند 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
🤣🤣استخاره گرفتیم خیلی خوب در اومد ولی باید با فکر و عقب هم باشه

اول فکرو عقب میکنن اگر تو دوراهی موندن استخاره میگیرن😒از نی نی سایتیها نظر میخوای اینا زیر محمدرضا گلزار.رونالدو .جواب مثبت نمیدن 😂😂😂😂

واقعا چه ادم بیشعوریه که اول خواهرت رو میخواسته نشده اومده سراغ تو و تو چقدر ساده ای که اصلا اجازه دادی بیان خونتون برای خواستگاری ،دختر مگه به عواقبش با این اخلاق وطرز فکرش،فکر نمیکنی؟؟

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه