2777
2789

یک خاستگار داشتم بنده های خدا 5ماه منتظر موندن که من کنکورمو بدم چون قبلش گفته بودیم تا بعد از کنکور ما بهتون جوابی نمیدیم بعدش از همون روز کنکور دوران آشنایی ما شروع شد و باهم صحبت کردیم و بعد یک ماه سر مهریه بحثمون شد آقا اومد خ افظی کرد و گفت ما باهم تفاهم نداریم و بعد یک ماه پیام داد که نه من چون نمیخواستم دلت بشکنه چون سر مهریه خانواده ها تفاهم نداشتم اینجوری گفتم من تورو میخوام فلانو اینا منم گفتم پس چرا جواب تلفنم رو نمیدادی من ناراحت شدم  گفت ببخشید که این همه مهریه از من میخواستی من ناراحت نشدم ؟ و باز دعوامون شد و دیدم اصلا احترام نمیزاره میگفت نمیفهمی که به من چی گذشت این یک ماه آدم تا سر خودش یک چیزی نیاد درک نمیکنه 

منم بدم اومد و جواب ردم رو بهش گفتم و خدافظی کردم بعد دو روز دوباره پیام داد و همش داشت غر میزد که چرا منو اینقدر معطل کردی و من هیچ بدی درحقت نکردم چرا تو اینجوری و اینا و منم گفتم ما فقط به هم نمیخوریم و خیره انشالله خدافظ فرداش همش اومد خونمون و نشستن با مامانم کلی حرف زد و بعد با من و کلی از پسرشون تعریف مفت کرد که نه اینجور شده اونجور شده تو بیا قبول کن و اینا و باز روز بعدش مامانش اومد خونمون و با مامانم حرف زد که ما شمارو میخوایم  و این حرفا الانم دوباره پسرشون پیام داده 

خانوادش خیلی خوش اخلاق و خوبند خودشم اینجوری نیست که عصبانی بشه ولی خیلی بی ادبانه و با بی احترامی تمام با من صحبت کرد این اواخرش، حالا نمیدونم چه کنم با این ها. 

قبلشم اومده بودن خاستگاری آبجیم و اون نخواستش بعد اومدن خاستگاری من 

هیچ خاستگاری به سمجی اینا نداشتم

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

ردش کن 

شل کن سفت کن داره 

کسی که یه بار میره بازم میره 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که نه، هنوز هیچی نشده اینطوری برخورد میکنه تو خونه زندگی می‌خورتت، گرچه باز مشاوره ازدواج بیشتر بلده تا ما ها

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

رد کن بره. اومده میوه فروشی که خواهرت نشد بیاد برای تو؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
ردش کن  شل کن سفت کن داره  کسی که یه بار میره بازم میره

آره واقعن چون قبلش میخواستمش 

الانم کلی توجیه مسخره اوردن

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹