2777
2789
عنوان

کسی هست تاحالا تهدید شده باشه ؟

97 بازدید | 9 پست

سلام کاربر قدیمی ام برای اینکه شناسایی نشم کاربری جدید زدم 

دوستان من با کسی درارتباط بودم و بعد که شناختمش و دیدم چه شخصیت بیخودی داره کات کردم 

چندین ماه به بهانه های مختلف سعی داشت منو بکشونه بیرون تا برم ببینمش ولی من هیچ جوره نرفتم 

آدم به شدت مریضی هست و فقط دنبال فساد و روابط ناجوره 

حالا من چند وقت پیش از یه شماره ناشناس یه سری پیام دریافت کردم ولی این گردن نگرفت که خودشه درصورتی که تمام شواهد و قرائن نحوه چت کردنش و سوتی هایی که دیده نشون میده خودشه 

برای اینکه طولانی نشه بقیشو تند تند تایپ میکنم میذارم فقط خواهشا اگر واقعا دنبال کمک کردن نیستید و میخواید زخم زبون بزنید یا بگید دنبال بازدید و حاشیه ام هیچی نگید من مشکلم جدیه و واقعا نیاز دارم چند نفر راهنماییم کنن پس خواهش میکنم عزیزانی که میتونن کمک کنن یا حرف مفیدی بزنن بمونن خدا خیرتون بده 🙏❤

اده ول آدم حساب نکردم طرف و اونم شرش و کم کرد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهدیدم میکرد که اطلاعات شخصیتو پخش میکنم و آبروتو میبرم و ...

من مطمئنم خودشه چون خیلی سوتی داده 

ازم پول هم گرفته بود قبلا قرض ولی نداده 

من تمام مدارک و اسکرین شات هارو دارم بنظرتون زنگ بزنم بترسونمش و بنشونم سرجاش یا برم فتا ازش شکایت بکنم ؟ 

نترسوندیش؟

ن گفتم💩 میخوری

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مگه چه نقطه ضعفی ازت داره بخواد تهدید کنه ؟ عکس بهش دادی؟

ادعا میکرد که هکت کردم ولی هیچی نفرستاد که مطمئن شم چیزی داره 

واینکه بیشتر برای من مشکلات روحی روانی و اعصاب خوردی ایجاد کرده درهرحال مقصره و پاش گیره منم نمیخوام راحت ولش کنم به امون خدا میخوام همون حس بدی که بهم داده به خودش برگردونم و فک نکنه هر غلطی بکنه کسی کاریش نداره