خدانکنه عزیزم
پس بنظرم واقعا چیز غیر قابل تحملی نبوده ک بخواد بخاطرش منصرف شه باور کن
نظرم اینه ک اگه طرف بخاد بخاطر چنین موضوعی دیگه جلو نیاد، پس آدمی نیست ک بخوای براش فکر کنی و خودتو انقد اذیت کنی میدونی چرا؟چون کسی ک عاقل باشه پسری ک دنبال زن زندگی باشه،بخاطر چنین موضوعی پا پس نمیکشه، به طرف یه جلسه ی دیگه فرصت میده تا باهاش بیشتر آشنا بشه
عزیزم من میدونم حالت خوب نیست و این طبیعیه ولی بخدا زیاده رویه بخای اینقدر خودتو مقصر بدونی
اصلا گیرم ک شما یه درصد اشتباه کردید( ک نکردی بنظرم)،چه اشکالی داره؟آدم نیاز ب تجربه داره دیگه درسته؟ پس این جلسه خاستگاری رو هر چی ک بود و گذشت یه تجربه براخودت درنظر بگیر
یادمه خاستگاریم بود،من یه اشتباهی ک کردم این بود ک به روسریم گیره نزدم و چون چادرم پوشیده بودم همش روسریم میرفت عقب،اصلا نفهمیدم چی ب طرف گفتم😂همش درگیر درست کردن روسری و چادرم بودم
ولی بعدش ک خاستگارم رفت ب جای اینکه بشینم و غصه بخورم برا اشتباهی ک کردم ب دیده تجربه نگاه کردم و پروندشو بستم
تنها راه آرامش همینه عزیزم،فک نکنیم حالا مثلا با یه اشتباه همه چی خراب شده! همیشه یه راه حلی وجود داره تموم اشتباهات ما برامون تجربه میاره
نشخوار ذهنی بدترین عذابیه ک میتونیم ب خودمون بدیم
پس با خودت مهربون باش و چشمای قشنگتو بیشار از این اذیت نکن برا کسی ک ممکنه لیاقتتو نداشته باشه