2777
2789
من همیشه پر حرفی میکردم و پرشور حرف میزدم این بار این کارو نکردم گفتم یخورده اروم تر باشم نمی دونم خ ...

اگ جلسه اول بوده ک کار بدی نکردین شما..  وقت برای باقی جلسات بوده..  احتمالا اون اقا یا اجبارا اومده یا ب دلش ننشستید و قسمتتون نبوده.  سرزنش نکنید خودتونو هرچی خیره همون پیش میاد ان شاءالله 

برام صلوات بفرستید برای مشکلات و خواسته هام یه دنیا ممنون💚🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@elahe_sharghi  

سللم مهربون من چند وقت پیش برام خواستگار اومد بعد تو گوگل زدم گفتن دختر تو جلسه اول خوبه کم صحبت کنه که جذابیتش بیشتر میشه خوب نیست زیاد صحبت کنه تو جلسه اول منم تقریبا کم حرف زدم حالا احساس میکنم خواستگارم خوشش نیومده چون اون دوست داشت حرف بزنه عذاب وجدان داره منو میکشه واقعا ازش خوشم اومد بعد به معرف که دوستمه پیام دادم من استرس دارم تروخدا بگو جوابشون چیه و گفتم من واقعا ازش خوشم اومده ایشالا که بشه  اونم گفت هنوز ازشون نپرسیدم بپرسم بهت خبر میدم مادرم میگه خودتو کوچیک کردی ولی من متعقتدم برا چیزی که دوست داری باید تمام تلاشتو بکنی گلی خیلی خستم اصلا حوصله زندگیمو ندارم همش میگم اگه جلسه اول خوب برخورد میکردم الان لازم به این همه کار نبود همیشه اولش اشتباه میکنم بعدش متوجه میشم😔😔 یخورده راهنماییم میکنی

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
@elahe_sharghi     سللم مهربون من چند وقت پیش برام خواستگار اومد بعد تو گوگل زدم گفتن ...

سلام عزیزم 

اینکه تو جلسه اول چطور برخورد کنید یا صحبت کنید خیلی اهمیت داره ولی یه نکته ای رو نباید فراموش کرد شما نباید جوری برخورد کنی ک موذب بشی یا خود واقعیتو سانسور کنی

ببین گاهی اوقات ما یه رفتاری داریم ک خب قشنگ نیست و باید تصحیح بشه ولی گاهیم میبینی رفتاره اصلا رفتار بدی نیست و فقط مدل ما اونجوریه مثل گرم گرفتن که اتفاقا رفتار قشنگ و پسندیده ایه.. پس اصل اول اینه ک اگه یه رفتارت قشنگه اون رو سانسورش نکنی و خب یه چیزی ک هست خوش رویی با هول بودن فرق میکنه 

ما میتونیم خوش رو و مودب باشیم ولی زیاد مشتاق ب نظر نرسیم مثلا خانواده خاستگار اومدن خونه با لبخند و متانت باهاشون برخورد میکنیم و سعی میکنیم این متانت رو حفظ کنیم و وقتیم ک سوالی ازمون پرسیده شد با متانت و آرامش جواب میدیم و اگه سوالی ذهنمون رو درگیر کرده باز با همون حالت از خانواده خاستگارمون میپرسیم (اینی ک گفتم برا زمانیه ک خانواده خاستگار اومدن و هدف آشنا شدن خانواده هاست) ولی زمانیم ک خود آقا پسر اومدن و قرار شد صحبت کنید هیچ اشکالی نداره سوالات کلیتون رو از طرف بپرسید بازم با همون متانت و آرامش  و یه لبخند کوچیکی ک نشونه خوش روییه شماست نه بیشتر

حالا اینکه میگید شما زیاد صحبت نکردید منظورتون اینه ک عنق و سرد بنظر رسیدید؟اگه اینجور بوده ک خب زیاد قشنگ نبوده 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
@elahe_sharghi     سللم مهربون من چند وقت پیش برام خواستگار اومد بعد تو گوگل زدم گفتن ...

عزیزم اگه اینجور ک گفتم برخورد کردی اصلاااا جای هیچ سرزنشی وجود نداره خیلیم عالی بوده برخوردت پس خودتو اذیت نکن

و اینی ک گفتی الان حس بلاتکلیفی داری طبیعیه هر دختریم جای شما باشه وقتی از طرف خوشش اومده دوست داره زودتر تکلیفش مشخص بشه 

ولی نشخوار ذهنی نه

اینکه رو خودت عیب بذاری نه 

وقتی خودت از رفتارت تو جلسه خاستگاری راضی بودی پس جای هیچ سرزنش و به قول شما عذاب وجدان باقی نمیمونه اون پسر لیاقتتو داشته باشه سعی میکنه بیشتر بشناستت بیشتر کشفت کنه و با یه برخورد اول ک واقعا چیز فجیعیم نبوده جا نمیزنه پس خودتو انقد اذیت نکن عزیزم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

بنظرم دیگه ب دوستتم چیزی نگو 

درسته باید برای چیزی ک دوست داری تلاش کنی ولی بنظرمن تو بحث ازدواج تلاش باید دوطرفه باشه و دیگه اونا باید ی حرکتی بزنن 

و درآخر ب خدا توکل کن عزیزم،قوی باش

الان تو چالش زندگیتی سعی کن مدیریت بحران رو از همین موقعیتی ک توش هستی یاد بگیری و اجراش کنی 

سعی کن آرامش خودتو با این جمله که" اگه مال هم باشیم زمین و زمانم ب هم بریزه باز مال همیم و خدا خوب میدونه صلاح من تو زندگی با چه کسیه و اگه مناسبم باشه وصلتمون سر میگیره" حفظ کنی

شما هنوز ک سنی نداری 

اگه این طرف قسمتت باشه ک هیچی ولی اگه یه درصدم قسمتت نباشه مطمعنم موقعیت بهتر برات زیاده

سلام عزیزم  اینکه تو جلسه اول چطور برخورد کنید یا صحبت کنید خیلی اهمیت داره ولی یه نکته ای رو ...

الهی من فدات بشم که اینقدر خوبی♥♥♥ نه عنق نبودم فقط به سوالا جوابای کوتاه میدادم همین با خودم میگم باید جوابای طولانی میدادم که بدونه خوشم اومده برا همین بخدااا گلی این چند روز یه سال بهم گذشته اینقدر گریه کردم بخدا امروزن ولادت بود اینقدر گریه کردم که چشمام درد میکنه  اون روز پریود بودم اصلا زیاد نتونستم جوابای خوب بدم حالا اعصابم از خودم خیلی خورده خیلیییییی😭😭😭

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
بنظرم دیگه ب دوستتم چیزی نگو  درسته باید برای چیزی ک دوست داری تلاش کنی ولی بنظرمن تو بحث ازدو ...

خیلیییییییی اروممم کردی الهی خدا هزار برابر برات جبران کنه بخدا دیگه ادمای خوبی مثل شما پیدا نمیشه  عزیز تروخدا شما از ته قلبت به این جمله اعتقاد داری که واقعا اگه قسمت باشه به هم میرسیم ؟؟؟؟پس چرا من اینقدر اعتقادم ضعیفه  راستش هرکسو دیدم دختره اینقدر افتاد دنبال پسره که بلاخره با پسره ازدواج کرد هرروز با خودم میگم یعنی اگه یه دختر نیفته دنبال پسر دیگه نمیتونه ازدواج کنه دوستم میگه ادم باید زرنگ باشه ولی من بخدا نمیتونم تازه این سنتی هم اینجوری شد خیلی حالممم بده بخدا دیگه دارم از پا درمیام نمی دونم چی کنم بسیار ازدواجیم تنها راهم ازدواج کردنه اصلا نمیتونم فکرشو بیرون کنم مخصوصا اینکه هی میان ونمیشه😭😭😭😭😭  عزیز میشه یه راهی بگی که من بتونم ازدواج کنم نمی دونم چی کنم کسیم نیست یه راهی نشونم بده خیلی ازدواجیم الان چند ساله درگیرشم امسال دیگه به اوجش رسیده مخصوصا اینکه خواستگار میاد یا خوب نیست یا هست ونمیشه😭😭

الهی من فدات بشم که اینقدر خوبی♥♥♥ نه عنق نبودم فقط به سوالا جوابای کوتاه میدادم همین با خودم میگم ب ...

خدانکنه عزیزم

پس بنظرم واقعا چیز غیر قابل تحملی نبوده ک بخواد بخاطرش منصرف شه باور کن 

نظرم اینه ک اگه طرف بخاد بخاطر چنین موضوعی دیگه جلو نیاد، پس آدمی نیست ک بخوای براش فکر کنی و خودتو انقد اذیت کنی میدونی چرا؟چون کسی ک عاقل باشه پسری ک دنبال زن زندگی باشه،بخاطر چنین موضوعی پا پس نمیکشه، به طرف یه جلسه ی دیگه فرصت میده تا باهاش بیشتر آشنا بشه 

عزیزم من میدونم حالت خوب نیست و این طبیعیه ولی بخدا زیاده رویه بخای اینقدر خودتو مقصر بدونی 

اصلا گیرم ک شما یه درصد اشتباه کردید( ک نکردی بنظرم)،چه اشکالی داره؟آدم نیاز ب تجربه داره دیگه درسته؟ پس این جلسه خاستگاری رو هر چی ک بود و گذشت یه تجربه براخودت درنظر بگیر 

یادمه خاستگاریم بود،من یه اشتباهی ک کردم این بود ک به روسریم گیره نزدم و چون چادرم پوشیده بودم همش روسریم میرفت عقب،اصلا نفهمیدم  چی ب طرف گفتم😂همش درگیر درست کردن روسری و چادرم بودم 

ولی بعدش ک خاستگارم رفت ب جای اینکه بشینم و غصه بخورم برا اشتباهی ک کردم ب دیده تجربه نگاه کردم و پروندشو بستم 

تنها راه آرامش همینه عزیزم،فک نکنیم حالا مثلا با یه اشتباه همه چی خراب شده! همیشه یه راه حلی وجود داره تموم اشتباهات ما برامون تجربه میاره

نشخوار ذهنی بدترین عذابیه ک میتونیم ب خودمون بدیم 

پس با خودت مهربون باش و چشمای قشنگتو بیشار از این اذیت نکن برا کسی ک ممکنه لیاقتتو نداشته باشه

خیلیییییییی اروممم کردی الهی خدا هزار برابر برات جبران کنه بخدا دیگه ادمای خوبی مثل شما پیدا نمیشه & ...

خوشحالم ک آروم شدی گلم خداروشکر

مرسی از آرزوی قشنگت مهربونم 

اره من بهش معتقدم،ازدواج تصادفی نیست،شانسی نیست هیچ چیز این دنیا تصادفی نیست باور کن حتی زندگی الانت بنا ب شانس و تصادف نبوده

خدا تو رو میشناسه،پس با توجه به شخصیت و جوهره وجودت، با توجه نقص ها و نقاط قوتت،یه برنامه ای رو برات در نظر میگیره تا ب واسطه اون برنامه بزرگ شی،قوی شی،به تعالی برسی

مثلا تو آدم زود رنجی هستی ،خودتو خیلی اذیت میکنی،پس برات لازمه تجربه ای الانت ک یاد بگیری چطور خودتو آروم کنی مدیرت بحران یاد بگیری

و ب یه چیز دیگه ای ک معتقدم،آدما با مثه خودشون ازدواج میکنن عزیزم

خیلیییییییی اروممم کردی الهی خدا هزار برابر برات جبران کنه بخدا دیگه ادمای خوبی مثل شما پیدا نمیشه & ...

راهی ک ب ذهنم میرسه تو اجتماع باش،اگه آرزوی همسری موفق داری سعی کن خودت با توجه ب شخصیتت و اون چیزی ک علاقه داری موفق باشی 

اعتماد به نفستو زیاد کن 

خودتو دوست داشته باش

با خودت قشنگ صحبت کن 

برای زندگیت برنامه داشته باش 

با توجه ب چهارچوبی ک داری ب ظاهرت برس 

شخصیتت رو قوی کن و برای زندگی مشترک مهارتایی ک لازمه رو یاد بگیر 

و مهمتر از همه اینا توکل کن به خدا و برای ازدواج خوب ختمای قرآنی مجرب بردار 

ان شالله ک درست میشه عزیزم 

راهی ک ب ذهنم میرسه تو اجتماع باش،اگه آرزوی همسری موفق داری سعی کن خودت با توجه ب شخصیتت و اون چیزی ...

الهی فداتشم الهی هرچی از خدا میخوای به حق این بارون رحمتش نصیبت کنه خیلی لطف کردی بهم یه دنیااااا ازت ممنونم خیلی گلی دختر مهربون مثل یه خواهر راهنماییم کردب هرکدوم از نظراتت رو چند بار خوندم 😘😘😘❤❤ نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم واقعا ارومم کردی خیردنیا واخرت ببینی♥♥

الهی فداتشم الهی هرچی از خدا میخوای به حق این بارون رحمتش نصیبت کنه خیلی لطف کردی بهم یه دنیااااا از ...

فداتشم عزیزم 

خداروشکر ک حالت بهتره باور کن از ته دلم این حرفارو زدم نه محض دلخوشی چون بهشون عمیقا باور دارم خوشحالم که به دلت نشست 

مشخصه چقدر دختر مهربون و با شخصیتی هستی فقط باید یه کوچولو قوی تر باشی و خودتو بیشتر دوست داشته باشی 

میدونی ازدواجِ خوب یکی از مهمترین مراحل و هدف زندگیه اینکه شما به این مرحله از زندگیت رسیدی ک به این مهم تمایل داری، خیلیم عالیه و سلامت روح و روانتو نشون میده ولی مهم تر از همه ی این هست که چقدر برای ازدواج آماده ای

آیا اونقدر قوی هستی که مسعولیتای زندگی مشترک رو بپذیری؟آیا ظرفیت روحیت ب قدری رسیده ک اگه تو زندگی و کنار همسرت به یه مشکلی برخوردی بتونی مدیریتش کنی و با آرامش بگذرونیش؟آیا اونقدری خودتو دوست داری و برای زندگیت برنامه داری که بعد ازدواج همه ی زندگیت به همسرت خلاصه نشه و وابستش نشی؟

ایناهمه خیلی خیلی لازم و مهمه منم مثه خودت ازدواج رو دوست دارم ولی به زمان بندی خدا اعتماد کردم و دارم خودم رو تو این فرصتی که مجردم آماده میکنم

فقط یادت باشه عزیزم اصلا ناامید نشو از رحمت خدا 

یوقت نرسه روزی که حرفای منفی بزنی،بی انگیزه بشی،خدایی نکرده ب دعا نویس مراجعه کنی،خودت رو اذیت و سرزنش کنی، 

که همه ی اینا آدمو از خواستش دور میکنه

فداتشم عزیزم  خداروشکر ک حالت بهتره باور کن از ته دلم این حرفارو زدم نه محض دلخوشی چون بهشون ع ...

قربونت بشم عزیزدلممم خوبی از خودته بله کاملاااا حرفتون درسته و شمام مشخصه خیلی با تجربه وپخته هستین انشاالله که بهزودی به فردی که خوشبختت میکنع و باهاش عاقبت بخیر بشی ازدواج کنی قشنگم♥♥😘😘

حرفاتون کاملاااا درسته واقعا همین طوره👌👌