2777
2789
عنوان

۵۰۰صلوات نذر حضرت محمد حاجت روا بشین ان‌شالله

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست

۱۰۰ مرتبه ان شاءالله هممون حاجت روا بشیم 

دوستان 

نازنین لطفا منم دعا کنید خیلی محتاج دعاهاتونم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ده تا فرستادم ببخشید کمه صلواتای خودم مونده

ممنون عزیزم حاجت روا باشی 🥰🥰

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ مرتبه ان صاءالله هممون حاجت روا بشیم  دوستان گ نازنین لطفا منم دعا کنید خیلی محتاج دعاهات ...

حاجت روا باشی عزیزم 

براتون صلوات فرستادم

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
همچنین عزیزم 🥰🥰

۵۰ تا

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
۲۰۰تا صلوات  انشاءالله حاجتت به زودی برآورده بشه  زمان داره یانه چون خودمم خیلی صلوات دا ...

حاجت روا عزیزم تافرداشب میتونین بخونین

انشاالله حاجت رواشی عزیزدلم من 100تا 

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

با سلام به همگی☺️

تصمیم داریم ان شاءالله در این گروه کلی برنامه های مفید داشته باشیم و در کنار هم انجام بدیم

💚نمازهامون رو اول وقت بخونیم و اینجا اعلام کنیم

💚هروز نماز قضای یک روز رو باهم بخونیم

💚روزی ۱ صفحه قرآن به همراه معنی بخونیم

💚شیطان رو لعنت کنیم و ترک گناه کنیم

👇👇👇👇👇👇👇

لینک رو کمی کنید توی تلگرام باز کنید

https://t.me/+RUdJs3DcrwBhOTNk